Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
  • apolo11

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Astra 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2010

• Mesaj Privat
am un astra h cu 1500 km din 2010 ..dupa o iarna si 2 spalari scirtie pe puntea spate ceva la ambele roti la asezare persoane in spate sau denivelari mai mari .
-face si cu frina de mina trasa si in mers .PE DENIVELARI MAI MARI . nu mici ca o caruta ruginita .
am inteles ca ar fi ceva bucsi care trebuie umblate la ele nu unse oricum . ca altfel apare dupa 2 ploi scirtitul la loc .
ce o avea ?.ca in service cica ori le ung ori scot saibe de la niste bucsi spate- saibe ca cica oricum sunt degeaba.......... asta la dI BASS .............
😢
care au masini mai vechi si au avut aceasta problema rog un sfat sau un service mai priceput in BUCURESTI ,
MS
Skip ads

• lucio85

• Mesaje scrise: 4,964
  • Masina: Astra 2010 a17dtr
  • Cont inregistrat: 14 Feb 2010

• Mesaj Privat
@apolo11
eu zic sa faci o vizita la service la colegul @maiandrei
https://www.clubopel.com/vie...p=1061215#1061215
sa faca o verificare sa stii despre ce e vb ca aia la reprezentante isi bat joc de clienti
  • Gabello

• Mesaje scrise: 1,148
  • Masina: Astra 2001 y1,7dti
  • Cont inregistrat: 11 Mai 2009

• Mesaj Privat
de la bucsi e mai mult ca sigur, si sa stii ca daca face pe loc cand ai frana de mana trasa, inseamna ca nu e frana trasa suficient si atinge doar un pic placutele de disc, sau daca placutele de frana pe spate sunt uzate, ceea ce eu zic ca e excus in cazul tau la doar 1500.
  • Viz

• Mesaje scrise: 512
  • Masina: Astra 2008 z13dth
  • Cont inregistrat: 18 Nov 2007

• Mesaj Privat
Banuiesc ca ai masina in garantie...mergi la Erebus, sunt mai ok decat cei de la Dibas.

daca nu recomandarea colegului 😊
  • balul

• Mesaje scrise: 4
  • Cont inregistrat: 01 Apr 2011

• Mesaj Privat
fuga la service!
  • irmscher O1

• Mesaje scrise: 287
  • Cont inregistrat: 08 Sep 2010

• Mesaj Privat
O constatare la service este sfanta, mai ales ca masina e in garantie. Si Astra mea H avea simptome din astea, chiar noua fiind, mai ales dupa un drum mai prost (cu denivelari, gropi in asfalt, etc), insa dupa o saptamana - doua, in care o menajam, isi revenea singura, nu mai scartaia. Probabil era bucsaraia pe spate. Bafta !
  • scorpio18

• Mesaje scrise: 1,462
  • Masina: Astra 2000 y20dt
  • Cont inregistrat: 12 Jul 2008

• Mesaj Privat
ia vezi bucsaraia de la puntea spate. iar cu chestia cu las ca scoatem aia sau le ungem, nu pune botu, ca ei or sa-ti faca deviz de alte noi si o sa si le bage in buzunar.
Masina e in garantie deci trebuie sa-ti schimbe tot ce e stricat, stai pe capul lor, sau cheama seful iar daca chiar nu reusesti, dute la OPC iar apoi la alt service.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR