likom
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Vectra 1993 C16NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jun 2008
- Mesaj Privat
Am un opel vectra A din 93 si iersi dimineata am avut surpriza neplacuta sa se rupa o bucat mai exact partea de jos stiu ca trebuie schimbat de asta stiu ca nu scap dar momentan nu am bani sa il schimb.As vrea sa stiu daca mai pot circula cu ea si daca afecteaza cu ceva.Masina se comporta normal si nici nu este lasata numai ca vreau sa stiu daca pot sa mai merg cu ea si sa nu cumva sa se intample ceva din cauza asta.
Asta este partea rupta din arc.
Daca as lua unul SH ar fi diferenta inter dreapta si stanga.Banuiesc ca daca pun unul nou sigur ar fi.
O zi buna va doresc
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor,
CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
Titlu,descriere.....cautare.
edit by StefanTolos
Asta este partea rupta din arc.
Daca as lua unul SH ar fi diferenta inter dreapta si stanga.Banuiesc ca daca pun unul nou sigur ar fi.
O zi buna va doresc
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor,
CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
Titlu,descriere.....cautare.
edit by StefanTolos
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
likom
- Mesaj Privat
Momentan as vrea sa iau unul SH doar sa il schimb pe cel rupt sa imi fac treaba fara griji apoi sa schimb toata suspensia cu una noua.
Si inca ceva daca iau unu SH si il pun este diferenta fata de dreapata adica va sta masina ridicata sau lasata de stanga ca daca pun unul nou sigur se va cunoaste diferenta.
Mersi de raspuns
Si inca ceva daca iau unu SH si il pun este diferenta fata de dreapata adica va sta masina ridicata sau lasata de stanga ca daca pun unul nou sigur se va cunoaste diferenta.
Mersi de raspuns
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaj Privat
likom
- Mesaj Privat
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaj Privat
likom
- Mesaj Privat
- d_m_petre
- **
- 147 mesaje
- din 10 Oct 2010
- Vectra 1992 c18nz
- Timis
d_m_petre
- Mesaje scrise: 147
- Masina: Vectra 1992 c18nz
- Cont inregistrat: 10 Oct 2010
- Mesaj Privat
likom a scris:Am sa le iau pe amandoua oricum mersi mult pentru ajutor
daca vrei ma interesez pt tine de un arc de fata poate ti-l gasesc mai ieftin si daca iti convine vii si il si punem sus ca eu lucrez in timisoara si poti sa mai mergi linistit dupa aia pana reusesti sa-ti strangi bani pt toata suspensia ca asa nu te sfatuiesc sa mergi pt ca am un amic care tot asa a patit la loganul lui i s-a rupt un arc tot pe fata si a mers 2 saptamani asa cu el si ia rupt talerul de la telescop care ii tinea arcul in partea de jos si freca pe roata daca vrei eu maine ma interesez si te anunt
- d_m_petre
- **
- 147 mesaje
- din 10 Oct 2010
- Vectra 1992 c18nz
- Timis
d_m_petre
- Mesaje scrise: 147
- Masina: Vectra 1992 c18nz
- Cont inregistrat: 10 Oct 2010
- Mesaj Privat