cipriopel
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 1999 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
salutare colegii
am o astra G din 99 cod motor: x16xel
dupa un drum de italia dus intors+ plimbari pe acolo(circa 6000 de km) am inceput sa aud un huruit la motor... mai exact pe la galeria de admisie..
exclud cureaua de distributie + role si pompa de apa + curea accesori si intainzator pt au 12000km de cand sunt schimbate
SE AUDE NUMAI CU MOTORUL CALD...CAND E RECE E TOTUL NORMAL!
ce ar putea fi? astept un raspuns
multumesc
am o astra G din 99 cod motor: x16xel
dupa un drum de italia dus intors+ plimbari pe acolo(circa 6000 de km) am inceput sa aud un huruit la motor... mai exact pe la galeria de admisie..
exclud cureaua de distributie + role si pompa de apa + curea accesori si intainzator pt au 12000km de cand sunt schimbate
SE AUDE NUMAI CU MOTORUL CALD...CAND E RECE E TOTUL NORMAL!
ce ar putea fi? astept un raspuns
multumesc
rtynio
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Sep 2010
- Mesaj Privat
S-ar putea sa fie de la cureaua de distributie chiar daca este noua, citeste ce am patit eu aici: https://www.clubopel.com/vie...ighlight=#1102979
- calianandrei
- *
- 43 mesaje
- din 24 Feb 2010
- Astra 2002
- Suceava
calianandrei
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Astra 2002
- Cont inregistrat: 24 Feb 2010
- Mesaj Privat
aveam si eu un huruit la motor ziceai ca e diesel .... am dat motorul jos , rectificat vilbrochen , chiuloasa , garnitura de chiuloasa si garnitura de admisie si cik acolo era problema...daca ziceai ca e pe la admisie verifica garnitura ......detin un astra g 1.6 16 v an 2002 ...codu la motor nu stiu care e ...sper sa iti fie de ajutor