Bluiaka
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Dec 2013
- Mesaj Privat
Salut,
Ieri seara am avut urmatoarea problema. Mergand se aprinde martorul de service si esp in bord si masina trece intr-un fel de harta de avarie si se tureaza la relantai la 1300 ture ( aproximativ) fara sa apas pedala de acceleratie.In viteza nu trece de 1300 de ture . Opresc masina erorile dispar si la 1-2 minute reapar si iar trece intr-un fel de limp mode. In urmatoarea zi masina a mers bine fara probleme dar nu ma pot baza pe ea in cazul in care vreau sa plec la drum . Am pus op-comul si imi arata urmatoarele erori :
Numãrul codurilor: 2
C0242 - Solicitare de echilibrare cuplu motor - domeniu/ preformanþã
(71) - Nu e prezent
C0237 - Senzor poziþie pedalã acceleraþie - semnal incorect
(71) - Nu e prezent
Mentionez ca am schimbat de curand EGR, am curatat DPF-ul ( fortat cu testerul la un service).
Ieri seara am avut urmatoarea problema. Mergand se aprinde martorul de service si esp in bord si masina trece intr-un fel de harta de avarie si se tureaza la relantai la 1300 ture ( aproximativ) fara sa apas pedala de acceleratie.In viteza nu trece de 1300 de ture . Opresc masina erorile dispar si la 1-2 minute reapar si iar trece intr-un fel de limp mode. In urmatoarea zi masina a mers bine fara probleme dar nu ma pot baza pe ea in cazul in care vreau sa plec la drum . Am pus op-comul si imi arata urmatoarele erori :
Numãrul codurilor: 2
C0242 - Solicitare de echilibrare cuplu motor - domeniu/ preformanþã
(71) - Nu e prezent
C0237 - Senzor poziþie pedalã acceleraþie - semnal incorect
(71) - Nu e prezent
Mentionez ca am schimbat de curand EGR, am curatat DPF-ul ( fortat cu testerul la un service).
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
- insignia
- 693 mesaje