Salutare, sunt membru nou in comunitate, am achizitionat de curand un Opel Astra G adus din Germania si urmeaza sa-i fac rar-ul, etc. Problema este ca are putin bara din fata julita, si led-ul de la kilometraj ars( nu se mai aprinde). Credeti ca am vreo sansa sa trec rar-ul? Partea mai naspa e ca trebuie dusa pe platforma ca numai are nr valabile. Sfaturi, pareri? Mersi
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Salut, si bun venit. In primul rand, lumina din bord nu cred ca o sa iti verifice, cu bara nu stiu ce sa zic, incearca sa o pui la loc, are niste clipsuri, sau daca nu te pricepi duo la cineva.. nu e mare lucru.. acea zgarietura iese cu un pic de polish.
cu ploish chiar nu iasa acea zgarietura dar poti cumpara un spary de culoare gri si dai putin in zona aia si nu se leaga de ea. becul la bord chiar daca il verifica iti spune sa il schimbi dar nu se prea intampla sa nu treci ITP-ul din cauza aia daca restul masinii este OK fara probleme la elementele principale: frana, directie, rosti, climatizare, lumini, noxe si motor
Salutare la fel si eu imi pregatesc Opelul de rar . Credeti ca as intampina vreo problema avand in vedere ca masina este foliata in 2 culori desi culoarea ei prin interior la usi se vede ca este verde . masina este din germania iar pe brief nu este trecut culoarea nici verde nici galben-albastru are ceva de genul la culoare sau codul cuorii in acte : 6 / - .Cineva a zis ca o pot trece la Multicolor cu 80 de lei in plus .
Multicolor? Serios? Se poate? Ca eu știam ca trebuie sa predomine culoarea din fabricație în mãsura de cel puțin 50%. Ia vezi dupã codul culorii înscris pe placuta de identificare de pe oala amortizorului, ce zice? Cre'ca tre' sa ai din-aia mai mult. Multicolor...😊
Deci nu o pot trece la mai multe culori . Ca soluție ? Tre sa ii dau folia jos neaparat ? Și sa ii fac mici retusuri ? Mie sa nu gãsesc vreo surpriza pe dedesubt
😃😃😃 n-ai cautat surprizele inainte s-o cumperi? La culoare stiu"de la cineva"😊 ca trebuie sa fie cel putin 50% culoarea de fabricatie. Poti inscrie/schimba in CIV cu alta culoare/culori respectand proportiile si regulamentele RAR. http://www.rarom.ro/?p=668
Intreaba la RAR.
ii intrebi pe cei de la RAR, daca masina e infoliata cum se procedeaza.
Aia cu culoarea originala in proportie de ...x % se aplica, din ce stiu eu, doar la vopsit. La infoliat regulile sunt nitel altfel, vezi toti taximetristii care si-au infoliat masina cand i-a obligat legea sa o faca alba...
La colantare se procedeaza la fel ca la vopsire. Tot schimbare de culoare e si trebuie trecuta in CIV, implicit schimbat talonul. Ideea e ca n-am vazut niciodata(si nu cred ca se poate) sa treaca 2 culori in CIV.
crezi ca stiu ei care e diferenta intre b1 si b2?
daca se potrivesc pe caroserie si nu baga capul gaina pe acolo, ii doare la basca...
plus ca multa lume face facelift la masini si nu ii intreaba nimeni...
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.