Andi_XXL
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Astra 2002 Z14XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Mar 2015
- Mesaj Privat
Doresc sã-mi schimb bãtrânul sistem de difuzoare cu unul aftermarket, dar nu ºtiu la ce sã mã aºtept atunci cã va trebui sã montez noul set de difuzoare aftermarket. Eu deja m-am gândit la un model ºi anume Blaupunkt GTx 662 DE.
Acum, marea mea întrebare ar fi dacã va trebui sã am ºi distanþiere/adaptoare pentru difuzoarele noi.
Eu am Astra G CC - 2/3 uºi, deci toate difuzoarele sunt de 16,5 cm.
Din datele gãsite pe site-ul producãtorului, rezultã asta:
Installation depth: 56 mm / 2.20”
Diameter installation hole: 144 mm / 5.67”
Îmi vor fi necesare distanþiere ºi dacã da, ce cote ar trebui sã aibã? Ca sã ºtiu sã mi le pot confecþiona dinainte de a începe sã desfac.
Acum, marea mea întrebare ar fi dacã va trebui sã am ºi distanþiere/adaptoare pentru difuzoarele noi.
Eu am Astra G CC - 2/3 uºi, deci toate difuzoarele sunt de 16,5 cm.
Din datele gãsite pe site-ul producãtorului, rezultã asta:
Installation depth: 56 mm / 2.20”
Diameter installation hole: 144 mm / 5.67”
Îmi vor fi necesare distanþiere ºi dacã da, ce cote ar trebui sã aibã? Ca sã ºtiu sã mi le pot confecþiona dinainte de a începe sã desfac.
- deleted-76099
- **
- 345 mesaje
- din 02 Jul 2012
deleted-76099
- Mesaje scrise: 345
- Cont inregistrat: 02 Jul 2012
- Mesaj Privat
Andi_XXL
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
Eu as cauta la dezmembrari difuzoare "originale". Da, nu sint noi dar daca le gasesti in stare buna,de ce nu !
Daca totusi vrei noi ar fi bine sa ti cont si de specificatiile playerului din dotare.
In ultima instanta le demontezi de pe masina si iei masuratorile sa sti ce cauti sau sa poti calcula daca ai nevoie de distantiere si la ce cote. Nu cred ca nu rezisti cateva zile fara muzica in masina !
Daca totusi vrei noi ar fi bine sa ti cont si de specificatiile playerului din dotare.
In ultima instanta le demontezi de pe masina si iei masuratorile sa sti ce cauti sau sa poti calcula daca ai nevoie de distantiere si la ce cote. Nu cred ca nu rezisti cateva zile fara muzica in masina !
Andi_XXL
- Mesaj Privat