- cidul1
- OP
- 355 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Antara 2008 Z20DMH
- Sibiu
cidul1
- Mesaje scrise: 355
- Masina: Antara 2008 Z20DMH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Feb 2012
- Mesaj Privat
Salut
Am vazut azi ,un Astra F, cu grila stergator de parbriz, ,,paf'' (distanta intre grila si geam si de 5 mm)
Am intebat soferul ,care tocmai venea la masina,daca nu are apa in interior sau nu-i abureste parbrizul ?
Mi-a raspuns ca si-a pus , ( peste filtru de polen .lasand loc pentru aer ) un plastic subtire care acopera filtru polen ( lasand loc pentru aer ) Plasticul l-a pus inclinat spre parbriz astfel ca apa de pe parbriz nu mai ajunge in filtru polen ...
Daca are cineva,asa ceva va rog sa posteze ,ca m-ar interesa sa-mi fac ,asa ceva sa scap DEFINITIV, de apa pe filtru polen ...
Toate cele bune
Am vazut azi ,un Astra F, cu grila stergator de parbriz, ,,paf'' (distanta intre grila si geam si de 5 mm)
Am intebat soferul ,care tocmai venea la masina,daca nu are apa in interior sau nu-i abureste parbrizul ?
Mi-a raspuns ca si-a pus , ( peste filtru de polen .lasand loc pentru aer ) un plastic subtire care acopera filtru polen ( lasand loc pentru aer ) Plasticul l-a pus inclinat spre parbriz astfel ca apa de pe parbriz nu mai ajunge in filtru polen ...
Daca are cineva,asa ceva va rog sa posteze ,ca m-ar interesa sa-mi fac ,asa ceva sa scap DEFINITIV, de apa pe filtru polen ...
Toate cele bune
freenolf
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Corsa 2007 Z12XE
- Cont inregistrat: 28 Feb 2012
- Mesaj Privat
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
La fel am procedat si eu ; am luat o radiografie de la un incident ortopedic mai vechi (mi-am sucit un deget pe la fotbal) si am asezat-o peste filtru. Plasticul e destul de mare, nu vine "lipit" de filtru, astfel permite si circularea aerului. Freaca putin de corpul stergatorului, dar pe mine nu ma deranjeaza.
zinno2004
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 1997 x16szr
- Cont inregistrat: 21 Dec 2007
- Mesaj Privat
la fel am facut si eu , o "protectie" dintr`o coperta de caiet studentesc, dar am observat ca totusi imi ajunge apa pe filtrul de polen , chiar pe mijlocul acestuia, in dreptul gaurii de scurgere a apei de la stergator. nu imi explic de unde ajunge apa aia acolo , pt ca am pus si silicon intre parbriz si plasticul acela de la stergatoare. o zi buna.