Nu vreu sa ma ghidez exlusiv dupa spusele vanzatoului ( desi il cunosc ) si dupa cartea de service ( care poate fi si sa manarita )- am mai auzit cazuri .Afara stiu ca modificarea Km se lasa cu penal. La noi cum este>?
Stie cineva daca bazele de date ale reprezentantelor Opel de la noi coincid cu cele din Germania>? Adica daca a fost lovita si km facuti in afara , astia de la noi au habar de chestiile astea>?
Doresc sfatul celor care au cumparat un sh si nu au pus botul la povesti de Vitan " masina a fost o unei babute si a vandut-o ca o tinea in garaj, bla, bla ,bla " -...... Bineiteles ca babuta s-a luat BMW pana la urma!
In alta ordine de idei eu nu prea am auzit nimic de motorul asta la o Astra pe forum . Mie mi se pare cam mare , dar poate gresesc . Va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre acest motor.Un mediu ar fi 6L/100Km.
PS: sunt absolut nou pe acest forum si daca acest subiect a mai fost i-mi cer scuze . Am citit topicil cu " LA ce service NU ar trabui sa ne ducem"- Foarte iteresant! 😠
Astept parerile voastre si sper sa devin up posesor de Astra NETEPUIT.