- Corsafuhrer
- OP
- 869 mesaje
- din 26 Mai 2006
- Corsa 2003 Y17DT
- Bucuresti
Corsafuhrer
- Mesaje scrise: 869
- Masina: Corsa 2003 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Mai 2006
- Mesaj Privat
În perioada 20 februarie – 22 aprilie, ȘTIINȚÃ&TEHNICÃ împreunã cu partenerii sãi te provoacã sã-ți testezi cunoștințele din cele mai importante domenii S&T, în cadrul concursului "Premii de bunã științã". Timp de nouã sãptãmâni, site-ul stiintasitehnica.com devine science-arena în care tu îți vei demonstra afinitãțile pentru științe și tehnologii, jucând SUPER-QUIZ-ul care îți aduce numeroase premii zilnice și marile premii sãptãmânale.
La "Premiile de bunã ºtiinþã" participi cu contul tãu de Facebook ºi dacã eºti abonat al Newsletter-ului S&T. Pentru a câștiga, trebuie sã rãspunzi corect, în cel mai scurt timp la un numãr cât mai mare de întrebãri. Astfel ai ºansa de a câºtiga douã super-gadgeturi hi-tech plus o mulþime de premii zilnice.
Prima sãptãmânã a concursului este dedicatã cunoștințelor despre automobile.
Dacã se considerã reclamã, acest topic poate fi șters, cu scuzele de rigoare din partea mea. Am vrut doar sa dau posibilitatea celor care se pricep la automobile (și sunt destui pe acest forum) sa câștige premii interesante.
Pagina concursului S&T
La "Premiile de bunã ºtiinþã" participi cu contul tãu de Facebook ºi dacã eºti abonat al Newsletter-ului S&T. Pentru a câștiga, trebuie sã rãspunzi corect, în cel mai scurt timp la un numãr cât mai mare de întrebãri. Astfel ai ºansa de a câºtiga douã super-gadgeturi hi-tech plus o mulþime de premii zilnice.
Prima sãptãmânã a concursului este dedicatã cunoștințelor despre automobile.
Dacã se considerã reclamã, acest topic poate fi șters, cu scuzele de rigoare din partea mea. Am vrut doar sa dau posibilitatea celor care se pricep la automobile (și sunt destui pe acest forum) sa câștige premii interesante.
Pagina concursului S&T
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- Corsafuhrer
- OP
- 869 mesaje
- din 26 Mai 2006
- Corsa 2003 Y17DT
- Bucuresti
Corsafuhrer
- Mesaj Privat
Mai important e nr. de raspunsuri corecte decat timpul. Timpul e intr-adevar un criteriu de departajare in caz de egalitate. Am jucat si eu ieri de curiozitate si am vazut ca pt. un timp bun conteaza mult si conexiunea de net, din cauza acesteia la unele intrebari durand destul de mult timp pana la afisarea urmatoarei intrebari.
Vad ca cel de pe primul loc a dat 14 raspunsuri corecte in 74,2s. Eu ieri cel mai bun timp l-am obtinut de 90 si ceva de secunde (doar 10 raspunsuri corecte ), dar nu mi se pare imposibil de realizat timpul celui de pe primul loc: la 15 intrebari, ar fi 4.94 secunde per intrebare.
PS: Locul obtinut poate fi imbunatatit. Nu exista o limita de participari pe zi.
Vad ca cel de pe primul loc a dat 14 raspunsuri corecte in 74,2s. Eu ieri cel mai bun timp l-am obtinut de 90 si ceva de secunde (doar 10 raspunsuri corecte ), dar nu mi se pare imposibil de realizat timpul celui de pe primul loc: la 15 intrebari, ar fi 4.94 secunde per intrebare.
PS: Locul obtinut poate fi imbunatatit. Nu exista o limita de participari pe zi.
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
- Corsafuhrer
- OP
- 869 mesaje
- din 26 Mai 2006
- Corsa 2003 Y17DT
- Bucuresti
Corsafuhrer
- Mesaj Privat
Cipiotul a scris:
Stiinta&Tehnica
Rasturnare de situatie. Gabriel Dragne(74,2 secunde) a fost devansat de Roxana Dobran, care a raspuns corect tot la 14 intrebari, dar a fost mai rapida, reusind acest lucru in numai 70,07 secunde.
2 hours ago
Rasturnare de situatie. Gabriel Dragne(74,2 secunde) a fost devansat de Roxana Dobran, care a raspuns corect tot la 14 intrebari, dar a fost mai rapida, reusind acest lucru in numai 70,07 secunde.
2 hours ago
Vreo legatura cu detinatoarea primului loc de aseara?
Daca da, felicitari, dar a revenit acum Gabriel Dragne pe primul loc cu punctaj maxim in 53.25 sec Cred ca a invatat deja pe de rost toate intrebarile, altfel nu imi pot imagina cum a reusit performanta.
- UNHleaSHD
- 1,357 mesaje
- din 05 Jun 2010
- Astra 2002 Y20DTH
- Ilfov
UNHleaSHD
- Mesaje scrise: 1,357
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 05 Jun 2010
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
Am participat la concursul "Premii de buna stiinta" si am castigat 7 puncte in 147,18 secunde!
Am dat raspunsurile mai mult la ghici iar timpul e mare ca sunt pe conexiune digi mobil.
Probabil trebuie sa ai o conexiune foarte rapida si daca stii raspunsurile ai putea face timpii primilor. Sau, mai stii, un programel, un softulet, o atentie, o maslina, o scobitoare straina...
In general la toate concursurile castiga cine trebuie sa castige.
Am dat raspunsurile mai mult la ghici iar timpul e mare ca sunt pe conexiune digi mobil.
Probabil trebuie sa ai o conexiune foarte rapida si daca stii raspunsurile ai putea face timpii primilor. Sau, mai stii, un programel, un softulet, o atentie, o maslina, o scobitoare straina...
In general la toate concursurile castiga cine trebuie sa castige.
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- mariusgmg