salutare ! mi-am pus mid pe vectra b , aveam tid , mid-ul provine de pe o omega , are mufa cu 36 pini si inca una cu 12 , am tot citit si cautat , asta e ultima solutie , im mufa cu 26 pini de pe masina am toate (26 ) firele in mufa , pana si pe cele de la fuel supply , pedala de
frana si rpm care vin din fabricatie in mufa de la ceasurile bordului , am legat la - ce era de legat ( ce am citit in toate posturile despre modificare ) la + ce era de legat la + si pauza , nu mereg . La prima alimentare imi arata ora , data si temp exterioara , se stinge si cand pun contactul incepe sa imi arate check si diverse lucruri , nivelul de la lichidul de spalat parbrizul , cutia automata , oil lack , tot felul de nebunii , prima treaba care o afiseaza cand pun contactul este consumul instant ( in galon ) dar dupa 1 secunda incepe sa rulezu nebuniile astea si ramane pe oil lack . Nu am maneta de stergator cu butoane , firtele sunt acolo (3) cu tot cu mufa , corespund ( le-am masurat cu aparatul ) , daca tot am toate firele trase in mufa cu 26 de pini , am considerat ca e tras si cel de la ecu , deci nu am mai desfacut sa verific , are cineva idee ce are de nu face cum trebuie ? sa fie oare din cauza lipsei manetei cu cele doua butoane ?/ am vazut ca cineva a improvizat ceva in acest sens , eu am incercat doar sa fac contact intre cele trei fire ( pe rand , cu masa , cu al treilea fir care e tot masa ) si nu mi-a iesit nimic . Dati-mi va rog un sfat sa fac si eu asta sa mearga . Va multumesc ! Atasez si niste poze , nu am mai vazut modelul asta montat pe aici , ma refer la ordinea liniilor , data sus si ora jos . 😢