Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra F
  • vladtepes

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 30 Jan 2011

• Mesaj Privat
am o masina opel cu motor de 1.6 16v si de cand a dat gerul imi ia un consum de 0,22%.ce trebuie facut sau din ce cauza este acest lucru.masina este din 1995.cu distributie facuta si pus totul nou pe ea.astept un raspuns.cu stima si respect. 😢

Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
Titlu,descriere.....cautare.
edit by Stefan Tolos.

Skip ads

• gobelu

• Mesaje scrise: 975
  • Masina: Astra 2002 z16xe
  • Cont inregistrat: 01 Jan 2009

• Mesaj Privat
@vladtepes - in primul rand fa un pustiu de bine si citeste regulamentul.Discutii legate de consum sunt foarte multe pe clubopel.Te-as indrepta catre una dar nu ai specificat modelul masinii.

In al 2-a rand nu am inteles nimic din consumul pe care l-ai afisat.
  • PALLL

• Mesaje scrise: 476
  • Masina: Astra 1995 1,6 16v x16xel
  • Cont inregistrat: 01 Apr 2009

• Mesaj Privat
vladtepes a scris:am o masina opel cu motor de 1.6 16v si de cand a dat gerul imi ia un consum de 0,22%.ce trebuie facut sau din ce cauza este acest lucru.masina este din 1995.cu distributie facuta si pus totul nou pe ea.astept un raspuns.cu stima si respect. 😢

Cred ca se referea la consumul de electrolit din baterie.... 🙄
  • vladtepes

• Mesaj Privat
gobelu a scris:@vladtepes - in primul rand fa un pustiu de bine si citeste regulamentul.Discutii legate de consum sunt foarte multe pe clubopel.Te-as indrepta catre una dar nu ai specificat modelul masinii.

In al 2-a rand nu am inteles nimic din consumul pe care l-ai afisat.
poate nu am fost destul de explicit.consumul de benzina este de 0,22%.masina este un opel break astramodel 1995
  • vladtepes

• Mesaj Privat
PALLL a scris:
vladtepes a scris:am o masina opel cu motor de 1.6 16v si de cand a dat gerul imi ia un consum de 0,22%.ce trebuie facut sau din ce cauza este acest lucru.masina este din 1995.cu distributie facuta si pus totul nou pe ea.astept un raspuns.cu stima si respect. 😢

aceste este consumul de benzina de 0,22%.este un opel astra break model 1995 1,6 16v.
  • Dr|ver

• Mesaje scrise: 59
  • Masina: Tigra 1994 14 16v
  • Cont inregistrat: 23 Nov 2009

• Mesaj Privat
vladtepes a scris:
PALLL a scris:

aceste este consumul de benzina de 0,22%.este un opel astra break model 1995 1,6 16v.

wow...22% nu ebn deloc verifica si tu debitmetru..sonda...filtrele
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra F

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR