- corsarul_albastru
- OP
- 14 mesaje
- din 04 Jul 2006
- Corsa 2001 Z10XSE
- Bucuresti
corsarul_albastru
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Corsa 2001 Z10XSE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jul 2006
- Mesaj Privat
salut! duminica din pricina unui consum exagerat de ulei (de abia am luat masina, second hand), mi s'a spart blocul motor pe autostrada. normal, va trebui sa'l schimb. o solutie este sa aduc din germ, dar pana atunci mi'ar prinde bine si niste sfaturi. de ex, exista pe net vreun site unde sa vad la ce pret se ridica o astfel de piesa?
mersi frumos
Ultima modificare făcută de corsarul_albastru la Joi 20 Jul, 2006 9:30 am
mersi frumos
Ultima modificare făcută de corsarul_albastru la Joi 20 Jul, 2006 9:30 am
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
idiceanu
- Mesaje scrise: 54
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Nov 2005
- Mesaj Privat
sa incerci la schroturi...
nam fost atent de unde esti dar unul foarte bun este in arad , new las vegas ii zice....0722249558... si iti trimit prin curier posta etc. ideea e ca sunt bine utilati produse bune si multe si au opel-uri, plus daca vrei la comanda ...
ps: cum ai reusit performanta ...nu te-ai prins ca nai ulei? si daca e nou luata e vina ta sau e o hiba mai veche care a cedat...
nam fost atent de unde esti dar unul foarte bun este in arad , new las vegas ii zice....0722249558... si iti trimit prin curier posta etc. ideea e ca sunt bine utilati produse bune si multe si au opel-uri, plus daca vrei la comanda ...
ps: cum ai reusit performanta ...nu te-ai prins ca nai ulei? si daca e nou luata e vina ta sau e o hiba mai veche care a cedat...