Mira
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2008
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Jun 2008
- Mesaj Privat
Azi am avut "norocul" sa ma loveasca in spate unul la semafor. Bara din spate e cam shifonata, senzorii distrusi, lampa de la numar sparta, numarul gaurit, etc. Ce service OPEL imi recomandati pentru servicii de tinichigerie? Lucrez in Bucuresti dar nu sunt de aici iar masina e noua (cumparata de 4 luni de la dealer-ul Opel din Sibiu), n-am avut pana acum de-a face cu nici un service, nu stiu cum sta treaba. Am o mandretze de Corsa 1.4 in care am bagat o groaza de bani si care arata boboc pana azi la ora 11.30, as vrea s-o duc la un service bun... Multumesc!
Acvyl
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Vectra 1998
- Cont inregistrat: 17 Oct 2007
- Mesaj Privat
- SorinXP
- 590 mesaje
- din 27 Aug 2007
- Astra 2006 z19dt
- Bucuresti
SorinXP
- Mesaje scrise: 590
- Masina: Astra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Aug 2007
- Mesaj Privat
- bonytrombony
- **
- 56 mesaje
- din 05 Dec 2007
- Vectra 1990
- Bucuresti
bonytrombony
- Mesaje scrise: 56
- Masina: Vectra 1990
- Cont inregistrat: 05 Dec 2007
- Mesaj Privat
- marian0379
- *
- 1 mesaje
- din 02 Jan 2011
- Vectra 2003
- Bucuresti
marian0379
- Masina: Vectra 2003
- Cont inregistrat: 02 Jan 2011
- Mesaj Privat
salut,
caut un service bun si nu foarte scump, am un gts 1,8 si am avut "norocul" sa ma intalnesc cu un caine pe sosea pe la 100km/h, am far, bara si aripa dreapta lovita la prima vedere, la gtt am fost acum vreo 2 ani si mi au facut masina mai varza decat era in bucuresti, am uitat sa specific, multumesc
caut un service bun si nu foarte scump, am un gts 1,8 si am avut "norocul" sa ma intalnesc cu un caine pe sosea pe la 100km/h, am far, bara si aripa dreapta lovita la prima vedere, la gtt am fost acum vreo 2 ani si mi au facut masina mai varza decat era in bucuresti, am uitat sa specific, multumesc
- adware_man
- 1,724 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
adware_man
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
marian0379 a scris:salut,
salut! urat ghinion ai avut si tu... e greu sa mai gasesti un service ca lumea in ziua de azi. adica, or fi ele dotate, or fi si oamenii pregatiti, dar n-au cuvant si isi fac treaba de mantuiala. ti-as recomanda un service, insa e posibil sa te tina prea mult cu masina la ei, si n-as vrea sa-mi bati obrazul apoi spor!
- deleted-18977
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaje scrise: 2,340
- Cont inregistrat: 28 Mai 2008
- Mesaj Privat
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,417
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
- adware_man
- 1,724 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
adware_man
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
Ehknaton
- Mesaje scrise: 67
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 10 Nov 2010
- Mesaj Privat
DorianY
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 18 Dec 2005
- Mesaj Privat
Sunt in aceeasi situatie, de a cauta un service - tinichigerie vopsitorie (profesional) in Bucuresti indiferent de zona. Ma intereseaza sa gasesc pe cineva care sa-mi indrepte o capota - Opel Vectra C - aluminiu (originala). Mi-a fost recomandat sa o inlocuiesc, insa cea noua ar fi una din tabla si refuz categoric aceasta varianta, cu atat mai mult cu cat capota mea nu este foarte avariata, deci ar fi necesar sa gasesc un service de tinichigerie / vopsitorie bun.
omupuri
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Nov 2011
- Mesaj Privat
salut !
un service de tinichigerie si vopsitorie bun ,parerea mea , am gasit in militari. am vopsit un astra H si sunt multumit de cum a iesit , am vopsit si indreptat 3 piese ( aripile de indreptat, si bara fata sparta si lipita) cu 11 mil. si e ca noua masina , ulterior am andut-0 si nu am avut emotii ca se vede ceva, chiar am dat-o unui samsar ( banuiesc ca se pricepea).
un service de tinichigerie si vopsitorie bun ,parerea mea , am gasit in militari. am vopsit un astra H si sunt multumit de cum a iesit , am vopsit si indreptat 3 piese ( aripile de indreptat, si bara fata sparta si lipita) cu 11 mil. si e ca noua masina , ulterior am andut-0 si nu am avut emotii ca se vede ceva, chiar am dat-o unui samsar ( banuiesc ca se pricepea).
- mephisto
- **
- 253 mesaje
- din 07 Dec 2010
- Signum 2006 Z19DTH
- Bucuresti
mephisto
- Mesaje scrise: 253
- Masina: Signum 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 07 Dec 2010
- Mesaj Privat
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=97650
Pentru cine e interesat de un service tinichigerie si vopsire auto repede, ieftin si de calitate.
Pentru cine e interesat de un service tinichigerie si vopsire auto repede, ieftin si de calitate.
DAS1989
- Masina: Vectra 1999 X16XEL
- Cont inregistrat: 12 Nov 2013
- Mesaj Privat
omupuri a scris:salut !
unde mai exact in militari este service-ul?