Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B
  • pharawom

• Mesaje scrise: 39
  • Masina: Vectra 2002 Z16XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 10 Sep 2012

• Mesaj Privat
salut. de ieri am o problema care ma streseaza , adica se arde siguranta la stergatoare intruna, am demontat motorasul l-am probat pe baterie -merge, ansamblul de brate daca este gripat-nu este, problema este ca fara mufa conectata la motoras, indiferet ce a-si face (actionez stergatoarele sau pompa stropgel) tot se arde siguranta . va rog ajutati-ma. multumesc
Skip ads

• giubau_v8

• Mesaje scrise: 65
  • Masina: Vectra 2001 z16xe
  • Cont inregistrat: 15 Mai 2006

• Mesaj Privat
Incearca sa schimbi maneta stergatoarelor, poate cand actionezi stergatoarele se face scurt in ea. Am patit si eu asta la o alta masina, cand dadeam sa stropesc se ardea siguranta....sarise o lamela pe acolo si facea scurt.
  • C.Stefan

• Mesaje scrise: 150
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 25 Apr 2014

• Mesaj Privat
undeva e un contact inperfect, maneta de la stergatoare sau mufa care intra in ea
  • pharawom

• Mesaj Privat
multumesc pentru raspunsuri. am desfacut maneta care actioneaza stergatoarele si este ok , insa la actionare tot imi arde siguranta. nu stiu ce sa -i mai fac. ma gandesc ca problema o fi din relee sau mai rau un da undeva la masa instalatia .
  • pharawom

• Mesaj Privat
1.salut opelisti. am rezolvat problema simplu dupa o cercetare mai amanuntita a schemei electrice. la haion in partea stanga se afla un manunchi de fire, care din cauza inchiderii-deschiderii haionului s-au uzat intratat incat s-au desizolat si au facut scurt intre ele. cu putin izolier am rezolvat problema temporar. multumesc pentru sfaturi. 😂
2. ca sa izolez in siguranta am luat borna de la baterie, smecheria este ca acum geamurile nu mai functioneaza pe impuls, tre sa tin apasat butonul pana se inchid. ce sa fac. ? 😠
  • florin baltatescu

• Mesaje scrise: 411
  • Masina: Astra 1996 X16XEL
  • Cont inregistrat: 20 Jan 2011

• Mesaj Privat
Tine apasat pe toata cursa + 3sec pentru o urcare si o coborare! Pentru fiecare geam in parte!
  • pharawom

• Mesaj Privat
Ms. Tuturor
  • LBobolinoiu

• Mesaje scrise: 1
  • Cont inregistrat: 10 Sep 2023

• Mesaj Privat
Buna ziua ,am dat drumul la stergatoare si a inceput sa mearga stergatoarele de pe fata si spate si stropeste in acelasi timp a inceput sa miroase a ars si sau oprit.Am gasit sigurana arsa,la haion in spate am gasit firele izolatia rupta ,l am izolat am inlocuit sigurana ,am dat drumul la maneta stergatoare a inceput sa mearga sterg fata ,spate si in acelasi timp si stropitorile si a inceput sa miroase a fum si se vedea ca iese fum pe la prag si pe la tablou si am scos siguranta imediat.Nu stiu ce problema are Opel astra G 1.4 benzina
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR