Nu prea inteleg ce asa mare necesitate a afisarii informatiilor de pe unitatea audio after, pe display-ul original...Doar nu-ti afisa mai multe informatii,nici macar o zecime din ce afiseaza display-ul chinezariei.Restul informatiilor ce nu tin de unitatea audio,doar se pastreaza.Am o astfel de chinezarie montata,2Din,majoritatea pastreaza comenzile volan,adica sunt programabile pe comenzile volan,avand posibilitatea asocierii chiar a butoanelor cu ce functie doresti.Sunetul ,intradevar,nu este chiar stralucit.In cazul meu,am kit-ul de la Bose original al masinii,4 difuzoare,2 pseudo woofer,4 tweeter,asa ca se compenseaza...Majoritatea au USB input frontal,SD card (ceeea ce face inutil USB-ul..)audio/video input -output,rear cam in,etc.Din punct de vedere al comoditatii in operare/vizionare,nu am probleme,unghiul este foarte larg,mai exact poti urmari un traseu pe navigatie fara probleme(doar nu urmaresti subtitrarea unui film).Folosesc IGO8,map update 2011.Citeste orice format video/audio,radio este RDS,car kit samd.
Initial am vrut sa achizitionez unitatea chinezarie "dedicata" Opel,dar m-am oprit la un universal 2 DIN ,preferand un display mai mare.Inconvenientul la ce am ,este ca vara decaleaza un pic punctul touch screen la calduri mari(pana se racoreste interiorul habitaclu),iarna la urcare in masina,pana nu creste temperatura ambientala mai mare de 0 grade,se restarteaza la fiecare 10,15 secunde.Nu-i plac extremele termice,asta este.
Una peste alta,sunt totusi multumit.Softul navigatie este citit de pe SD ,la optiune,IGO,TomTom,Route66,etc.
Acum,bineanteles,chinezarii sunt garla,fiecare cu plusul sau minusul ei.Adaptarea nu a fost o problema,avand mufa ISO,am avut de modificat doar on start power line,pentru alimentarea statiei,amplificatorului de antena si a camerei rear.Rame adaptoare sunt pe toate drumurile,tot chinezarii,evident,dar si astea se gasesc la diferite preturi raport calitate.
Inainte am avut un JVC DV 1din montat,cu roof monitor,asa ca am pastrat monitorul din plafon pentru o vizionare mai confortabila pasagerilor din spate.Credeti-ma,nu prea am folosit unitatea la vizionarea filmelor,doar nu suntem in avion pe curse trans/oceanice.Videoclip,da.Insa si asa,este totusi deranjant in timpul conducerii,in special la crepuscul,sau dupa.Display-ul are functia display off,setabil pe timp,revenind la simpla reatingere.Nu fac reclama unui anumit produs,nu am dat numele(daca ar avea ... 😊 ),am enumerat si plus si minus.Alegerea este a fiecaruia,functie de dorinta si buget.Eu unul am vrut doar all in one,sa nu mai stau cu GPS-ul ventuzat,modulator in priza brichetei si carkit ,cu matze in jurul meu...
Respecte!