paspalica
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Oct 2006
- Mesaj Privat
Se da o masina opel astra classic II cumparata in leasing pe 4 ani de la DI BAS
Intrebarea mea ar fi urmatoarea : Pe perioada garantiei (si a leasingului) SINT OBLIGAT SA FAC REVIZIILE LA DI BAS ? ( din motiv ca am luat masina prin acest dealer) sau pot alege orice dealer OPEL
Va multumesc
P.S . Se aude ceva de deschiderea vreunei reprezentante Opel in Ploiesti ? ptr ca de aici sint si mi-ar veni mai usor(cei de la di bas au spus ca prin martie se va deschide o reprezentanta in ploiesti )
Intrebarea mea ar fi urmatoarea : Pe perioada garantiei (si a leasingului) SINT OBLIGAT SA FAC REVIZIILE LA DI BAS ? ( din motiv ca am luat masina prin acest dealer) sau pot alege orice dealer OPEL
Va multumesc
P.S . Se aude ceva de deschiderea vreunei reprezentante Opel in Ploiesti ? ptr ca de aici sint si mi-ar veni mai usor(cei de la di bas au spus ca prin martie se va deschide o reprezentanta in ploiesti )
paspalica
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 04 Oct 2006
- Mesaj Privat
paspalica a scris:Se da o masina opel astra classic II cumparata in leasing pe 4 ani de la DI BAS
Va multumesc
Va multumesc
Nimic nimeni
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- obiwankenobi
- **
- 182 mesaje
- din 19 Oct 2005
- Astra 2008 y17dth
- Brasov
obiwankenobi
- Mesaje scrise: 182
- Masina: Astra 2008 y17dth
- Cont inregistrat: 19 Oct 2005
- Mesaj Privat
- bertone
- 2,294 mesaje
- din 13 Jun 2005
- buzau
bertone
- Mesaje scrise: 2,294
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Jun 2005
- Mesaj Privat
paspalica a scris:P.S . Se aude ceva de deschiderea vreunei reprezentante Opel in Ploiesti ? ptr ca de aici sint si mi-ar veni mai usor(cei de la di bas au spus ca prin martie se va deschide o reprezentanta in ploiesti )
in Ploiesti ? da se aude ceva ...dar stii ce reprezentanta ?
....Di Bas You can run but you can't hide ! Di Bas .