Salut! Sunt nou in acest club. Am incercat sa caut problema mea si nu am gasit rezolvare, de aceea intreb aici, poate gasesc un raspuns care sa ma ajute. Problema mea este ca pierd ulei destul de mult pe la simeringul de la fulia de la vibrochen partea fata (distributie). Am cumparat simeringul, si am inceput demontarea. Am desfacut tot ca sa ajung la simering (am dat cureaua de accesorii jos, am desfacut cele 6 suruburi de la fulie si am desfacut surubul central din arbore) , dar nu pot sa scot fulia interioara sau cum se numeste, acea parte care intra in capacul de distributie pe care freaca respectivul simering. Am atasat poza cu partea pe care nu o pot scoate, este incercuita cu galben (mentionez ca nu este piesa scoasa de mine, si este o poza luata de pe internet ca sa vedeti exact la ce ma refer). Ca sa scot fulia respectiva sau cum se numeste am incercat chiar si cu o mica ranga fortand in capacul de la distributie si tot nu am reusit sa o scot. Cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat!
MODEL: Corsa 2004
MOTOR: Z12XE