Acum sa trecem la problema care ma streseaza.
Dupa 3 ani petrecuti langa un banal Nokia 6131, am decis ca este timpul sa fac si eu pasul in noua generatie "Smartphone". Am studiat piata, m-am "jucat" cu mai multe modele si intr-un final au ramas cele 2 modele insa nu ma pot decide pe care sa-l iau. Au acelasi pret insa ca functionalitate sunt total diferite. Ce ma atrage la Nokia N8 este camera foto de 12 megapixeli, filmare video in mod HD si navigatia gratuita + update harti tot gratuit, memoria interna de 16 GB. HTC-ul are ca plusuri sistemul de operare Android v2.1 cu posibilitate de upgrade gratuit la v2.2, meniul foarte prietenos, deloc complicat, foarte bine organizat, iti lasa posibilitatea sa-l personalizezi cum vrei, ai libertate maxima, este elegant si cum spune si reclama este "foarte politicos" 😉, cel mai mare minus este memoria interna de doar 512 Mb din care liberi mai are doar vreo 100 Mb deci in consecinta foarte putin spatiu pentru alte aplicatii care nici nu se pot instala pe SD card.
Toate astea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa astept parerile si sfaturile voastre, cu plusuri si minusuri si sa va multumesc din suflet pentru ajutor!
Specificatii Nokia N8
Specificatii HTC Desire
Test Nokia N8 vs HTC Desire