baiq
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1998
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Dec 2010
- Mesaj Privat
salut! am si eo un opel vectra b din 98,iam schimbat akum o luna dintributia iar dupa o saptamana ramaneam fara apa.am fost cu ea ieri la service unde mia schimbat distributia data trecuta si au zis k e de la pompa de apa.avand-o in garantie mi-au schimbat pompa de apa,iam schimbat si uleiul si filtrele.,iam bagat si antigel si am crezut k problema a fost rezolvata.
Am luat masina am mers circa 5km cu ea si am vazut k iar mi se incalzeste apa si cand am deschis capota sa ma uit nu mai aveam apa.M-am dus din nou cu ea la service si ei mi-au zis k e de la garnitura de chiloasa sau ceva de genu.si miau dat si uleiul afara si am vazut k a intrat si apa la motor(uleiul doar ce era bagat de cateva ore).
Care credeti k e problema?TOATE ASTEA SE TRAG DE LA POMPA DE APA?
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
edit by Stefan Tolos.
Am luat masina am mers circa 5km cu ea si am vazut k iar mi se incalzeste apa si cand am deschis capota sa ma uit nu mai aveam apa.M-am dus din nou cu ea la service si ei mi-au zis k e de la garnitura de chiloasa sau ceva de genu.si miau dat si uleiul afara si am vazut k a intrat si apa la motor(uleiul doar ce era bagat de cateva ore).
Care credeti k e problema?TOATE ASTEA SE TRAG DE LA POMPA DE APA?
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
edit by Stefan Tolos.
kynio
- Mesaje scrise: 71
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Cont inregistrat: 16 Mai 2009
- Mesaj Privat
baiq
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1998
- Cont inregistrat: 04 Dec 2010
- Mesaj Privat
da am mers cu ea.da la inceput nu pierdea aja multa apa.de vreo saptamana a inceput sa piarda si mai mult.am intrebat dak e de la pompa de apa k nu prea ma pricep la mecanica si k sa stiu dak le dau lu aia de la service banii pe garnitura si mana de lucru.dak aveam pompa in garantie si toate astea sau intamplat din cauza pompei,normal e sami faca ei masina fara sa mai dau eo nici un ban nu?
kynio
- Mesaje scrise: 71
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Cont inregistrat: 16 Mai 2009
- Mesaj Privat