iar ai probleme? tu chiar esti ghinionist nu vorba....cred ca pana la urma nu o mai vinzi..iei 2 litri de benzina,ii dai foc si ai scapat de belele...
Sa stii ! Bag picioarele-n ea de caruta ! 😃 Ideea e ca orice s-ar zice, chiar sunt proaste OPELURILE astea, pur si simplu au tot felul de probleme d-astea mici de te seaca 😊 Va suparati , nu va suparati, asta este adevarul! Oricum, ai sa razi, dar mi-au mai sutit si un stergator si acum stau doar cu unul ca sa fie pana la refuz nebunia!
a fel am avut si eu,chiar daca nu atat de grav. m-a tinut o iarna,apoi cum a dat caldura si-a revenit de unul singur. de atunci nu am mai avut probleme.incearca sa-l incalzesti cu uscatorul de par,poate isi revine. numai bine
Pai tocma asta e, ca vad ca am problemele UZUALE, si culmea nici nu prea merg cu masina asa de mult incat sa zic ca o folosesc la maxim. Am mai auzit de la un amic cu Astra H ca la fel ii facea si cica i-ar fi trecut (cum pana mea sa-i fi trecut nu stiu!)....sper sa-mi treaca si mie, desi dupa cum se vede dintr-o fotografie, e oarecum "gripat" displayul, cel mai probabil de la frig....dar de ce naiba de la frig, anul trecut sau din 2005 pana acum nu a mai fost iarna? Si daca nu mai trece? 😢
P.S. l-as incalzi cu uscatorul dar nu stiu unde sa-l pun si plus de asta nu am nici priza la masina? any other ideeas?
Poate ati mai patit-o si altii, mai astept si alte comentarii pls!