- florinel_198622
- OP
- 28 mesaje
- din 07 Nov 2009
- Astra 2008 z13dth
- Prahova
florinel_198622
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2008 z13dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Nov 2009
- Mesaj Privat
salutare oameni buni
am si eu o problema cu care nu prea ma descurc am mai intrebat pe cineva si nu prea am inteles bine, am un opel vectra A c20ne multipunct 85kw 116cp deci fara 16 valve din 1993
sa blocat pompa de apa si cred ca sa rupt ax ceva sau a iesit fulia din pompa specific ca cureaua NU sa rupt si nici nu a iesit depe rotile dintate.
minim de cunostinte mecanice am dar nu am inteles cu pusu la punct cum e.
- as dori sa stiu cum pot verifica daca distributia este sarita de la punct
-si cum se pune la punct daca cu ajutorul vostru aflu ca este sarita de la punct.
multumesc tuturor celor care posteaza un sfat,plus ca dau o bere in ploiesti celui care ma ajuta
am si eu o problema cu care nu prea ma descurc am mai intrebat pe cineva si nu prea am inteles bine, am un opel vectra A c20ne multipunct 85kw 116cp deci fara 16 valve din 1993
sa blocat pompa de apa si cred ca sa rupt ax ceva sau a iesit fulia din pompa specific ca cureaua NU sa rupt si nici nu a iesit depe rotile dintate.
minim de cunostinte mecanice am dar nu am inteles cu pusu la punct cum e.
- as dori sa stiu cum pot verifica daca distributia este sarita de la punct
-si cum se pune la punct daca cu ajutorul vostru aflu ca este sarita de la punct.
multumesc tuturor celor care posteaza un sfat,plus ca dau o bere in ploiesti celui care ma ajuta
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
ai semne pe carcasa distributie. jos la arbore e la 45 grade un fel de cui de plastic.sus e pe carcasa si se aliniaza cu pinionul de la axa.
pui jos la semn si te uiti sus sa fie pe semn. simplu. atentie ca la 2 ture complete se aliniaza semnele.
e posibil sa ai supape strambe daca e sarita de la punct.vezi cand invarti la mana daca agata pe undeva.
ca sa invarti mai usor da bujiile jos.
pui jos la semn si te uiti sus sa fie pe semn. simplu. atentie ca la 2 ture complete se aliniaza semnele.
e posibil sa ai supape strambe daca e sarita de la punct.vezi cand invarti la mana daca agata pe undeva.
ca sa invarti mai usor da bujiile jos.