ss_totty
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Mai 2010
- Mesaj Privat
Salut! Mi-am luat un GT430U de la Sony si vreau sa-l montez pe un vectra b din 2001, l-am avut montat pe o corsa cu musa iso si mi-a mers.
Pe vectra cand il montez mi se alimenteaza(pot scoate si baga cd in el) dar pe display nu-mi apare nimik!
L-am dus la magazin, l-au probat si merge!
Daca ma pute-ti ajuta cu o solutie!?
Precizez ca pe vectra tot cu musa iso l-am conectat, am fost la baiatul care mi l-a pus pe corsa si a zis ca tre sa`l desfaca sa vada ce are(totusi nu prea as vrea sa`si bage nasul in el ca e inca in garantie-si el merge deci problema ma gandesc ca ar fi din alta parte)
Multumesc.
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor, CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General edit by StefanTolos
Pe vectra cand il montez mi se alimenteaza(pot scoate si baga cd in el) dar pe display nu-mi apare nimik!
L-am dus la magazin, l-au probat si merge!
Daca ma pute-ti ajuta cu o solutie!?
Precizez ca pe vectra tot cu musa iso l-am conectat, am fost la baiatul care mi l-a pus pe corsa si a zis ca tre sa`l desfaca sa vada ce are(totusi nu prea as vrea sa`si bage nasul in el ca e inca in garantie-si el merge deci problema ma gandesc ca ar fi din alta parte)
Multumesc.
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor, CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General edit by StefanTolos
xenon88- Suspendat
- 224 mesaje
- din 13 Nov 2009
- Vectra 2002 z18xe
- Caras-Severin
xenon88- Mesaje scrise: 224
- Masina: Vectra 2002 z18xe
- Cont inregistrat: 13 Nov 2009
- Mesaj Privat
hopasuss- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2003 z16xep
- Cont inregistrat: 25 Oct 2009
- Mesaj Privat
Fi mai explicit si tu cu display-ul.Pe care display nu arata nimic , pe cel al masinii sau al casetofonului?Daca casetofonul nu are mufe pentru compatibilitate cu ecranul masinii nu va functiona in veci , dar daca nu iti afiseaza ecranul casetofonului fuguta cu el la garantie, sau mai ai o varianta sa masori sa vezi daca ai 2 plusuri pe mufa iso, un plus continuu si un plus cand pui contactul
ss_totty
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 22 Mai 2010
- Mesaj Privat
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA