- marcus hanna
- OP
- 4 mesaje
- din 17 Jun 2006
- Astra 2001
marcus hanna
- Mesaje scrise: 4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jun 2006
- Mesaj Privat
Masina: Opel Astra G 2001
Simptom: dimineata, cand am vrut sa plec, am dat drumul la motor si am apasat pe ambreiaj. Pedala a mers in gol. 😶 Sub masina este o pata de diametru 40 cm de lichid. Din cate am auzit, lichidul de ambreiaj este la comun cu cel de frana, am verificat nivelul, este ok. In urma cu o luna, am schimbat discul de ambreiaj si placa de presiune. In prealabil, deci in zilele trecute, nu am avut nicio problema la cutia de viteze. Masina nu a fost lovita, ieri a fost parcata normal, iar dimineata, dupa cum spuneam, suprize, surprize.
Maine sper sa am timp sa o tractez la un mecanic care cica se pricepe (nu locuiesc in Bucuresti, asa ca e problematic cu service-ul), insa as precia daca imi dati vreo idee la ce sa ma astept pe bune, si daca se poate si stie careva, si preturi, ca m-am convins cat te larga este plaja in care variaza pretul aceleiasi piese. 😠 Multumesc.
gigimarga
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2001 z22se
- Cont inregistrat: 05 Jul 2006
- Mesaj Privat
- mikhai
- **
- 215 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2004 y20dth
mikhai
- Mesaje scrise: 215
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
de ambreiaj-dar mecanicul l-a presat la loc-atunci se paote ca s-au ciupit etansarile acestui cilindru-rulm de presiune.scrie peste tot sa nu facem
d-astea,dar mecanicii E destepti in cap...
schimba acum si rulmentul-adica jos cutia inca o data-si sa-mi zici cine a cistigat-tu sau mecanicul...
- marcus hanna
- OP
- 4 mesaje
- din 17 Jun 2006
- Astra 2001
marcus hanna
- Mesaje scrise: 4
- Cont inregistrat: 17 Jun 2006
- Mesaj Privat
- mikhai
- **
- 215 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2004 y20dth
mikhai
- Mesaje scrise: 215
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
in orice catalog scrie negru pe alb:renew release bearing every time-e si tradus.cum ar trebui sa scrie ca sa fie pt mecanic imperios necesar?probabil asa:schiba-l,ca itzi f* pe ...ce personaje am eu chef...
omul ar trebui sa admita ca a facut lucru de mintuiala si sa efectueze
reparatia gratis.da vezi sa nu...