arenato18
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Astra 2006 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Oct 2010
- Mesaj Privat
salut! am si eu o problema si sper ca aici ma poate ajuta cineva! am un ''greiere'' cam galagios in portbagaj , mai exact la plasticu negru din spate ...care are pe centru cuiu de prindere al portbagajului!
http://www.rimimg.ro/catalo...chback-p-593.html ..aici se poate vedea mai bine...e acel plastic negru cu striatii...pe care este atasat prinderea portbagajului! Si am o mare problema ca nu stiu cum sa il dau jos pt ca nu are suruburi sau cva ce se poate desface! multumesc anticipat si sper ca m-am facut destul de inteles
masina e un opel astra g 2001!
http://www.rimimg.ro/catalo...chback-p-593.html ..aici se poate vedea mai bine...e acel plastic negru cu striatii...pe care este atasat prinderea portbagajului! Si am o mare problema ca nu stiu cum sa il dau jos pt ca nu are suruburi sau cva ce se poate desface! multumesc anticipat si sper ca m-am facut destul de inteles
masina e un opel astra g 2001!
- jE
- 8,417 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,417
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
arenato18
- Mesaj Privat
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
arenato18
- Mesaj Privat
am revenit cu un raspun ...am scos azi bucata aceea de plastic care era prinsa in clipsuri si surpriza ..sub ea era ca o piulita...da de plastic..care zangadea acolo la fiecare groapa sau curba....probabil fostu proprietar a ''pierdut.o'' pe acolo! multam de ajutor JE si ALRE, drumuri bune si fara incidente! bft