- AnakynBlade
- OP
- 54 mesaje
- din 29 Apr 2010
- Astra 2002 Y17DT
- Iasi
AnakynBlade
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat
buna seara imi cer scuze daca postez unde nu trebuie , dar asi vrea sa stiu unele amanunte , sau cum asi putea sa aflu mai multe detalii depsre un anume fapt.
Am pe cineva din familie care are un zafira b 2008 cumparat de nou din Strainatate, daca are vre-o relevanta este cumparat din Italia , Masina a fost cumparata in Ianuarie 2009 deci, inca este in garantie.
Asi vrea sa stiu daca ma duc cu masina la reprezentanta la opel sa o verifice , tot ce trebuie , pierd garantia de la opel din strainatate ? pt ca masina urmeaza sa faca din nou drumul intors vre-o 2000 Km si e foarte bine sa fii sigur pe ea.
Apreciez orice raspuns legat de acest subiect. Multumesc anticipat.
Am pe cineva din familie care are un zafira b 2008 cumparat de nou din Strainatate, daca are vre-o relevanta este cumparat din Italia , Masina a fost cumparata in Ianuarie 2009 deci, inca este in garantie.
Asi vrea sa stiu daca ma duc cu masina la reprezentanta la opel sa o verifice , tot ce trebuie , pierd garantia de la opel din strainatate ? pt ca masina urmeaza sa faca din nou drumul intors vre-o 2000 Km si e foarte bine sa fii sigur pe ea.
Apreciez orice raspuns legat de acest subiect. Multumesc anticipat.
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
gojira
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 17 Jun 2009
- Mesaj Privat
- denisCT
- 1,407 mesaje
- din 17 Sep 2007
- Astra 2001 Z16SE
- Constanta
denisCT
- Mesaje scrise: 1,407
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 17 Sep 2007
- Mesaj Privat
- kapp
- **
- 360 mesaje
- din 17 Apr 2006
- Astra 2000 y20dth
kapp
- Mesaje scrise: 360
- Cont inregistrat: 17 Apr 2006
- Mesaj Privat
gojira a scris:Te duci si faci chestia asta la reprezentanta Opel si ai grija sa-ti dea hartii pentru ce schimba (filtre, ulei, etc). Oricum, sa fim realisti, nu vad ce se poate intampla cu masina din cauza unor probleme constructive, astfel incat sa merite sa o duci in Italia pentru a beneficia de garantie...
Omul se duce in Italia pentru ca acolo sta din ce am inteles din postul lui si vrea doar sa o verifice inainte de a pleca.
Acum cu verificatul ai grija si ar fi bine sa stai pe langa ei, daca te duci la gold & platin ai grija.
Ori pot sa iti bage piese pe gat ori nu iti verifica nimic
Parerea mea e masina noua, nu ai probleme nu auzi, simti nimic nu ai treaba.. sau la drumul de intoarcere te poti opri austria, ungaria si verifici.
la subiect- atata timp cat masina e in garantie conteaza doar sa faci lucrarile la reprezentante eu la masina am in vreo 3 tari reviziile facute si garantia e ok.
- AnakynBlade
- OP
- 54 mesaje
- din 29 Apr 2010
- Astra 2002 Y17DT
- Iasi
AnakynBlade
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat