Vin 01 Feb, 2013 12:17 pm
Sincer mie chiar imi plac astea ale tale....Pe langa faptul ca se potrivesc cu tapiteria ii mai da si un aer de eleganta!Daca erau zgariate sau exfoliate intelegeam,dar asa....Ma rog,fiecare cu "pasaricile" lui!
Legat de colantare,poti sa le colantezi cu orice folie de colantat,nu doar carbon.Folia si un pistol cu aer cald sa ai ca in rest...
DAR,acelasi lucru l-am facut si eu la fosta masina,un bmw.Prima data le-am colantat,cu carbon ce e drept pentru ca era la moda acum cativa ani si imi si placea.Apoi cand le-am vazut cum au iesit nu mi-a mai placut.Tehnic iesisera bine facute,dar culoarea aia carbon combinata cu tapiteria si bordul se vedea ca naiba si intr-o sapt m-am hotarat sa le schimb iar,dar de data asta sa le fac definitiv si sa le vopsesc.
Asa ca am cumparat un smirger de 2500,un spary primer pentru plastic,vopsea (argintiu metalizat luasem eu) si un lac.Stii cum au iesit?Ziceai ca sunt de fabrica!Atata doar ca muncesti un pic mai mult fata de colantare!
Deci sfatul meu,daca vrei sa le faci definitiv,vopseste-le,dar nu face prostia sa le vopsesti pe masina.Apare gazarea si cine stie ce mai stropesti sau patezi!
Oricum,bafta si sa pui si poze cu rezultatul!