mesajul acesta nu trebuia postat la probleme tehnice ? Nu cumva dumneata ai mesterit cu
testerul pe unde nu trebuie si acum cauti solutii ?
veteranul a scris:Buna seara ,si bine v-am gasit.Am achizitionat de curand interfata de diagnoza OP COM 139 la un pret zic eu destul de decent.Fiind de buna credinta, am zis ca iau un produs original si cu garantie si factura,si la care ,asa cum suna reclama,sa pot face update de soft, cand va veni vremea.Mai zicea anuntul ca are si soft in Romana pe langa cel in Engleza, dar stupoare, limba Romana era numai in anunt .Cum eu nu ma descurc in Engleza ( vb. romanaului : calul batran nu-l mai inveti la ham) la varsta mea se invata foarte greu. Stiu ca pe scest site, foarte multi se inscriu doar pentru a profita de cate si mai cate , fara a da si ei la randul lor ceva din experienta lor, dar consider ca eu m-am inscris in ideea de a impartasi si altor colegi din experienta mea de 36 ani de posesor de autoturisme si sa iau de la cei in pas cu evolutia auto, nefiindu-mi rusine sa intreb ce nu stiu.In situatia de fata , am nevoie de ajutor, cu un soft in Romana ptr.acesasta interfata, sau macar un tutorial sau ghid , manual ,in limba materna. Va raman indatorat celoar care incercati sa i-mi acordati acest ajutor la nevoie.