- Cipri19
- OP
- 209 mesaje
- din 13 Apr 2010
- Vectra 2001 Z18XE
- Sibiu
Cipri19
- Mesaje scrise: 209
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Apr 2010
- Mesaj Privat
Salut. Am folosit functia cautare, am gasit ceva unde cineva a pus niste instructiuni intr-un .pdf , dar fisierul nu mai e valabil. Am o Vectra b din 2001 si acum cateva zile mi s-a ars faza scurta pe stanga. Am deschis capota si am vazut ca nu am loc sa-mi bag mana pe acolo ca sa ajung la becuri. Am observat ca grila este in prinsa in 2, 3 suruburi, dar nu am de gand sa o dau jos doar pentru un bec, sunt sigur ca exista o metoda mai simpla...
Deci, cum mama naibii schimb faza scurta pe stanga?
Deci, cum mama naibii schimb faza scurta pe stanga?
- Drogas
- 1,260 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,260
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
hopasuss- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2003 z16xep
- Cont inregistrat: 25 Oct 2009
- Mesaj Privat
- victor tanasa
- *
- 45 mesaje
- din 02 Aug 2010
- Vectra 2002 z16xe
- Botosani
victor tanasa
- Mesaje scrise: 45
- Masina: Vectra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 02 Aug 2010
- Mesaj Privat
Ai cumva xenoane? Atunci problema poate fi mai complicata. Asa e , Dai cutia de relee afara bagand o surubelnita intre suport si cutie pe fata dinspre baterie apoi tragi usor in sus. E loc suficient, trebuie sa desfaci capacul negru rotund si ajungi la bec. Daca nu e xenon e simplu, altfel... Eu am xenon si am constat aceeasi problema, nu merge pe stanga, nu totdeauna. Desi am schimbat becurile intre ele , dr. cu stg. tot stg. nu merge, deci nu e din bec, am curatat contacte si problema persista...Daca e cineva care stie cum e cu xenoanele din fabrica l-as ruga sa vina cu ceva sugestii. Ms
hopasuss- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2003 z16xep
- Cont inregistrat: 25 Oct 2009
- Mesaj Privat