- lucian targoviste
- OP
- 3 mesaje
- din 20 Sep 2010
- Vectra 1998
- Dambovita
lucian targoviste
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1998
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Sep 2010
- Mesaj Privat
Va salut pe toti membri forumului! am o intrebare la care astept un raspuns urgent:am un opel vectra b din 98 motor 1,8 16v inmatriculata in spania,asigurarea si inspectia tehnica imi omoara buzunarul in fiecare an.Intrebare:daca cumpar acte de la o masina identica cu a mea inmatriculata in romania o pot recarosa pe a mea fara sa fiu nevoit sa cumpar si masina(sa cumpar doar actele impreuna cu placutele de inmatriculare).
- nicholas886
- **
- 197 mesaje
- din 30 Dec 2009
- Vectra 2001 y20dth
- Dolj
nicholas886
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Dec 2009
- Mesaj Privat
lucian targoviste a scris:Va salut pe toti membri forumului! am o intrebare la care astept un raspuns urgent:am un opel vectra b din 98 motor 1,8 16v inmatriculata in spania,asigurarea si inspectia tehnica imi omoara buzunarul in fiecare an.Intrebare:daca cumpar acte de la o masina identica cu a mea inmatriculata in romania o pot recarosa pe a mea fara sa fiu nevoit sa cumpar si masina(sa cumpar doar actele impreuna cu placutele de inmatriculare).
depinde unde vrei sa o inscrii..
in romania mai apar probleme la seria motor..ca am impresia ca trebuie sa faci si "schimbare motor" in acte sa corespunda cu seria masinii dupa recrosare..