ecotec99
- Mesaje scrise: 4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Mai 2006
- Mesaj Privat
Pentru o Astra 1.4, 16v, X14XE, am schimbat intregul kit de distributie. In urma schimbarii kitului, peste cateva zile a inceput sa 'dea in nas' si sa nu mai traga cum trebuie.
Am urmarit post-urile pentru aceasta problema, am mers la DanDon cu masina unde s-au curatat injectoarele si clapeta de acceleratie... si face tot la fel.
In urma uneidiagnosticari, a reiesit o eroare(nu-i stiu numarul) in legatura cu Camshaft sensor.
Inainte de a fi schimata distributia, masina mergea ok.
Schimbarea distributiei nu a fost facuta la un service specializat, iar intrebarea mea este daca poate exista o legatura directa intre schimbarea distributiei si problema pe care o are masina acum.
Multumesc
baducud
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 1996 z17dth
- Cont inregistrat: 26 Nov 2004
- Mesaj Privat
- mikhai
- **
- 215 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2004 y20dth
mikhai
- Mesaje scrise: 215
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
Pentru o Astra 1.4, 16v, X14XE, am schimbat intregul kit de distributie. In urma schimbarii kitului, peste cateva zile a inceput sa 'dea in nas' si sa nu mai traga cum trebuie.
Am urmarit post-urile pentru aceasta problema, am mers la DanDon cu masina unde s-au curatat injectoarele si clapeta de acceleratie... si face tot la fel.
In urma uneidiagnosticari, a reiesit o eroare(nu-i stiu numarul) in legatura cu Camshaft sensor.
Inainte de a fi schimata distributia, masina mergea ok.
Schimbarea distributiei nu a fost facuta la un service specializat, iar intrebarea mea este daca poate exista o legatura directa intre schimbarea distributiei si problema pe care o are masina acum.
Multumesc
zi-i codul,poate e legat de sincronismul curelei-adica e montata ok sau
nu.
mai bine citeai autodata si o montai singur...
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
- iulius
- 1,798 mesaje
- din 09 Jun 2004
- Insignia 2019
- Bucuresti
iulius
- Mesaje scrise: 1,798
- Masina: Insignia 2019
- Cont inregistrat: 09 Jun 2004
- Mesaj Privat
valiauto
- Mesaje scrise: 42
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Jan 2005
- Mesaj Privat
ecotec99
- Mesaj Privat
Au mai fost verificate si clapeta de acceleratie si motorasul de relanti, care merg ok.
A fost pusa pe tester din nou...si nu mai da nici o eroare, insa nu mai trage ca inainte. Ce nu s-a incercat este proba cu alt set de fise, cu toate ca fisele care le are acum arata foarte ok.
La Dandon am fost pentru curatatul injectoarelor.
valiauto
- Masina:
- Mesaj Privat
- zafirul
- 1,443 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,443
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
ecotec99
- Mesaj Privat
Alte sugestii ce sa mai verific?
Mentionez ca de cand a inceput sa faca asa, nu s-a aprins vreun bec in bord ca sa semnalizeze ceva eronat.
Totodata, in momentul de fata, mi-au zis de la service ca i-au dat avansul mai mare si acum sta turometrul la relanti la 900-1000rot/min, iar inainte(acum 3 zile) era setat la 800 rotatii.
Totodata au reverificat felul cum au montat distributia si au zis ca e ok, au mai modificat si pozitia curelei.
Este vreo legatura inrte modificarea relantiului si faptul ca nu mai trage masina?
Multumesc frumos
valiauto
- Masina:
- Mesaj Privat
ecotec99
- Mesaj Privat
- La erebus a fost remontata cureaua de distributie in pozitia corecta si masina trage ok acum insa n-au fost capabili sa rezolve si partea cu intreruperile.
- Problema cu intreruperile a fost rezolvata la valiauto la dandon prin inlocuirea bobinei de inductie si fiselor.
Multumiri pe aceasta cale lui valiauto pentru ajutor precum si celor care m-au ajutat cu raspunsuri la problemele ridicate.