- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaje scrise: 554
- Masina: Vectra 2000 X25XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Mar 2006
- Mesaj Privat
Cred ca mi-am gasit masina ... .... nu zic nimic, stiti cum e, dupa ce o iau ii fac poze si le pun aici .
Din cate imi dau eu seama, bat amortizoarele ... masina se pare ca are amortizoare sport ( fiind sportline - cu tot ce inseamna asta - pe bandou scrie "Sport" ), este intrata in tara in febr 2006 si provenienta Olanda.
De la pretul de 9500 cerut de vanzator .. cat sa mai scad pentru un schimb de amortizoare fata-spate ? Aveti idee ?
Din cate imi dau eu seama, bat amortizoarele ... masina se pare ca are amortizoare sport ( fiind sportline - cu tot ce inseamna asta - pe bandou scrie "Sport" ), este intrata in tara in febr 2006 si provenienta Olanda.
De la pretul de 9500 cerut de vanzator .. cat sa mai scad pentru un schimb de amortizoare fata-spate ? Aveti idee ?
- zafirul
- 1,443 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,443
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
cam 2,5 mil bucata... (spatele e ceva mai ieftin...cam cu 500-800 mii)
pe original sint in general cam la 3,5....
se mai adauga si manopera (dar fii si tu destept ca in general daca cumperi 4 amortizoare deja ai montajul dat gratis de vinzator...)
vezi insa sa nu ai cloncanitul din alte cauze (vreun cap de bara sau bieleta de directie; bieletele antiruliu; flansele de amortizor...) insa asta doar pe rampa si cu un mecanic prieten...
pe original sint in general cam la 3,5....
se mai adauga si manopera (dar fii si tu destept ca in general daca cumperi 4 amortizoare deja ai montajul dat gratis de vinzator...)
vezi insa sa nu ai cloncanitul din alte cauze (vreun cap de bara sau bieleta de directie; bieletele antiruliu; flansele de amortizor...) insa asta doar pe rampa si cu un mecanic prieten...
- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaj Privat
Exact, saptamana viitoare ma duc cu ea s-o urc pe rampa, vanzatorul a zis ca e de acord cu ce test vreau eu ... uite si masina , poate isi mai da cineva cu parerea :
http://www.autovit.ro/html/5/9/4/6/365946.php
Are un autocolant cu NL .. si unu cu CARSFOREXPORT .. firma olandeza. Km pe bord 125.000 nu stiu cat de reali.
Am condus-o ieri prin Bucuresti ... interiorul este IMPECABIL, pe cuvant, nu mi-a venit sa cred ... si am dat si chedere la o parte sa vad urme de sudura, m-am uitat si sub presuri, am "pipait" furtunul ala care se expandeaza cand intra turbina ... e senzationala . In afara de amortizoare ( sau cine stie ce dracu bate la unele gropi, cele mai adanci ) si poate de placute, m-am indragostit. Ala zicea ca fiind amortizoare sport, ajung repede la flansa hehehe ... oricum, masina nu balanseaza prea mult.
http://www.autovit.ro/html/5/9/4/6/365946.php
Are un autocolant cu NL .. si unu cu CARSFOREXPORT .. firma olandeza. Km pe bord 125.000 nu stiu cat de reali.
Am condus-o ieri prin Bucuresti ... interiorul este IMPECABIL, pe cuvant, nu mi-a venit sa cred ... si am dat si chedere la o parte sa vad urme de sudura, m-am uitat si sub presuri, am "pipait" furtunul ala care se expandeaza cand intra turbina ... e senzationala . In afara de amortizoare ( sau cine stie ce dracu bate la unele gropi, cele mai adanci ) si poate de placute, m-am indragostit. Ala zicea ca fiind amortizoare sport, ajung repede la flansa hehehe ... oricum, masina nu balanseaza prea mult.
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 616
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
Arata bine masina dar nu prea sunt de acord cu ESP si SRS. Poate sa aibe TC cu toate ca nu vad butonul dar din cate stiu cele 2 sisteme de mai sus nu exista pe vectra b.
Arunca-ti un ochi si aici si uita-te ce spune sorin666 in leg. cu CARSFOREXPORT https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=7531
Arunca-ti un ochi si aici si uita-te ce spune sorin666 in leg. cu CARSFOREXPORT https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=7531
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaj Privat
Mda, am condus deja vreo 15 vectre , B2 2001 , DTI, si pot sa fac comparatia. Singura masina sa zicem comparabila cu asta ( dar doar la tinuta si interior ) este fosta masina a lui VECTRA DTI - prietenii stiu de ce . Omul nu lasa - 9500 fix - mai scade daca gasim ceva de schimbat prin service. Oricum ma sare un pic din buget n-o sa mai am bani sa bag in amortizoare, bielete etc etc .
Btw, placutele cam cat sunt pt modelul asta ?
Btw, placutele cam cat sunt pt modelul asta ?
- zafirul
- 1,443 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,443
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaj Privat
Pt ca sunt boi aia de la autovit sau a gresit cand a pus anuntul. El vrea 9800 pe ea.
Si apropo : suma vi se pare mare pentru o masina de 5 ani ? Varianta care ma avantajeaza ( pecuniar ) este un Caravan argintiu, 2.2 DTI 125 cai, cruise control , spalator faruru, etc 150.000 km. INsa nu are toate dotarile acesteia, e bine ingrijita, dar totusi se simte diferenta. Asta e ca noua, cel putin la interior. Am cautat urme de rosaturi la volan, pedale, sub volan, bord, cotiera, sub scaun, pe scaun, marginea scaun, plafon, schimbator ...... ce dracu, inseamna ca au schimbat tot :O.
Cum pastreaza frate astia masinile afara , ca totusi are 5 ani !!! Incredibil, vorba prostovanului ...
Si apropo : suma vi se pare mare pentru o masina de 5 ani ? Varianta care ma avantajeaza ( pecuniar ) este un Caravan argintiu, 2.2 DTI 125 cai, cruise control , spalator faruru, etc 150.000 km. INsa nu are toate dotarile acesteia, e bine ingrijita, dar totusi se simte diferenta. Asta e ca noua, cel putin la interior. Am cautat urme de rosaturi la volan, pedale, sub volan, bord, cotiera, sub scaun, pe scaun, marginea scaun, plafon, schimbator ...... ce dracu, inseamna ca au schimbat tot :O.
Cum pastreaza frate astia masinile afara , ca totusi are 5 ani !!! Incredibil, vorba prostovanului ...
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaj Privat
- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaj Privat
Am uitat cred sa va spun cat de mult ma bucur ca m intrat in comunitatea voastra ( si in curand voi fi membru cu masina cu tot ) ... am incerecat sa ma inscriu cred ca de vreo 4 luni si doar cu ajutorul lui Vectra DTI, care a pus o vb buna la admin, am reusit. Nu stiu de ce nu imi venea mailul de confirmare, indiferent de adresa cu care incerrcam sa ma inscriu....
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
Asa e, nu are TC (cel putin, butonul de TC nu este)
Despre SRS: http://www.raa.net/page.asp?TerID=299
Chiar si la 9500, eu cred ca merita - daca este asa cum povestesti. Pe mine m-a dus ~10 mii cu totul, adusa in dec 2004 din Germania si nu are dotarile astea.
Placutele nu ar trebui sa te coste mai mult de 3 milioane toate (ATE, originale).
Later: SRS = Supplemental Restraint System = Airbag. Pe volan poti vedea SRS, SRS Airbag sau Airbag - acelasi lucru.
Ultima modificare făcută de maiandrei la Joi 29 Jun, 2006 1:41 pm
Despre SRS: http://www.raa.net/page.asp?TerID=299
Chiar si la 9500, eu cred ca merita - daca este asa cum povestesti. Pe mine m-a dus ~10 mii cu totul, adusa in dec 2004 din Germania si nu are dotarile astea.
Placutele nu ar trebui sa te coste mai mult de 3 milioane toate (ATE, originale).
Later: SRS = Supplemental Restraint System = Airbag. Pe volan poti vedea SRS, SRS Airbag sau Airbag - acelasi lucru.
Ultima modificare făcută de maiandrei la Joi 29 Jun, 2006 1:41 pm
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaj Privat
- kegpr
- OP
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaj Privat
Pai eu am vazut si SRP - Airbag - mi se pare pe frantuzisme .
Maiandrei - daca stii masina lui Vectra DTI - este mai ingrijita ca aia ( bonus - nu se fumeaza in ea - am verificat scrumiera si tapiseria ). Iar aia a fost masina "iubita" de proprietar. Pana la urma .. ma gandesc ca ok, poate mai tb sa mai bag cateva sute de euro in articulatii, in amortizoare, insa motorul din cate imi dau eu seama toarce excelent. Este ... INCHEGATA, se simte kestia asta la ea.
In plus, are si scut :O .. e prima Vectra cu scut pe care o vad :O ... pana acum toate erau fara.
Si nu i-a spalat nici motorul , l-am si rugat sa n-o faca ca n-am chef de probleme electrice peste cateva luni
Maiandrei - daca stii masina lui Vectra DTI - este mai ingrijita ca aia ( bonus - nu se fumeaza in ea - am verificat scrumiera si tapiseria ). Iar aia a fost masina "iubita" de proprietar. Pana la urma .. ma gandesc ca ok, poate mai tb sa mai bag cateva sute de euro in articulatii, in amortizoare, insa motorul din cate imi dau eu seama toarce excelent. Este ... INCHEGATA, se simte kestia asta la ea.
In plus, are si scut :O .. e prima Vectra cu scut pe care o vad :O ... pana acum toate erau fara.
Si nu i-a spalat nici motorul , l-am si rugat sa n-o faca ca n-am chef de probleme electrice peste cateva luni
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaj Privat
- kegpr