Dum 18 Jun, 2006 8:57 am
Am observat de-a lungul timpului (de cand sunt eu inscris) ca noii veniti in forum cand au cate o problema cer disperati ajutor, dupa care "se dau la fund", nu spun nici daca au rezolvat, nici cum, nici unde, ca si cum numai ei ar conta si "li se rupe" de ceilalti de pe forum sau care vin dupa ei, ba mai mult, nici la PM nu mai raspund. Stiu, "batranii" forumului vor spune ceva la modul: bine ca te-ai trezit si tu acum! Nu se pune problema trezirii, dar uneori chiar e necesara postarea dupa rezolvarea problemei. Eu nu am facut niciodata diferenta intre cei din forum, ca sunt vechi membri sau noi, am raspuns la fel tuturor, daca am stiut, uneori am mai postat o data sau de doua ori dupa anuntarea rezolvarii problemei. Nu stiu daca se poate gasi o solutie, cred ca tine de seriozitate si bun simt pana la urma. In concluzie, vin cu rugamintea de a posta in continuare (nu la nesfarsit), dupa rezolvarea problemei. Din punctul meu de vedere utilitatea acestui forum nu rezida numai in ajutor in rezolvarea unei probleme, ci si in ajutorarea celorlalti confrati, in micsorarea timpului de informare si evitarea "tepelor" din partea unor asa zisi cunoscatori (a se citi mecanici parati). Poate ca sunt eu mai catolic decat Papa, dar asta e parerea mea.