- Alessandro23
- OP
- 50 mesaje
- din 14 Nov 2009
- Astra 1995
- Iasi
Alessandro23
- Mesaje scrise: 50
- Masina: Astra 1995
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Nov 2009
- Mesaj Privat
Un prieten are un opel astra f din 95 model hatchback... motor 1.8... totul ok pana aici numai ca.. computerul e de opel vectra C... motorul e pe injectie.. cu... carburator.. si mai are si o siguranta sau nush ce o fi aia pe la motor.. undeva pe langa baterie.. care cica daca ii schimba pozitia.. ii schimba consumul cumva.. (interior- exterior) la modul ca ii da altfel aprinderea.. sau ceva de genul..
Ei bine eu sunt cumva in ceata si nu inteleg mai nimic.. voi ce parere aveti ?
- d1nutzuu
- 582 mesaje
- din 02 Nov 2009
- Astra 2007 Z16XEP/Z14XEP
- Calarasi
d1nutzuu
- Mesaje scrise: 582
- Masina: Astra 2007 Z16XEP/Z14XEP
- Cont inregistrat: 02 Nov 2009
- Mesaj Privat
- Gabello
- 1,149 mesaje
- din 11 Mai 2009
- Astra 2001 y1,7dti
- Giurgiu
Gabello
- Mesaje scrise: 1,149
- Masina: Astra 2001 y1,7dti
- Cont inregistrat: 11 Mai 2009
- Mesaj Privat
sincer sa fiu nu am inteles nimic din ce ai scris aici.
motor pe injectie cu carburator?
Bc dupa vectra C pe astra f cu motor cu carburatie?
Ma gandeam ca la tipul asta de motor cu injectie pe carburatie poate are un robinet pe furtunul de benzina si cand ii schimba pozitia, evident ca o sa creasca si consumul, dar si puterea.. ajunge la 360 hp
incearca sa explici altfel, poate vei primi un raspuns cat de cat la subiect, bineinteles si postand la o alta rubrica.
motor pe injectie cu carburator?
Bc dupa vectra C pe astra f cu motor cu carburatie?
Ma gandeam ca la tipul asta de motor cu injectie pe carburatie poate are un robinet pe furtunul de benzina si cand ii schimba pozitia, evident ca o sa creasca si consumul, dar si puterea.. ajunge la 360 hp
incearca sa explici altfel, poate vei primi un raspuns cat de cat la subiect, bineinteles si postand la o alta rubrica.
- tonytm
- 4,479 mesaje
- din 10 Oct 2007
- Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Timis
tonytm
- Mesaje scrise: 4,479
- Masina: Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Cont inregistrat: 10 Oct 2007
- Mesaj Privat
Alessandro23 a scris:Un prieten are un opel astra f din 95 model hatchback... motor 1.8... totul ok pana aici numai ca.. computerul e de opel vectra C... motorul e pe injectie.. cu... carburator.. si mai are si o siguranta sau nush ce o fi aia pe la motor.. undeva pe langa baterie.. care cica daca ii schimba pozitia.. ii schimba consumul cumva.. (interior- exterior) la modul ca ii da altfel aprinderea.. sau ceva de genul..
-motor 1.8 pe injectie cu carburator banuiesc ca e C18NZ - motor pe injectie monopunct dar care arata ca un carburator (throttle body)
-computerul de bord? ....ca ECU sigur nu-i de Vectra C...adica de Z18XE
-mufa aia cu 2 pozitii comunica ecu-ului ce cifra octanica are benzina pe care o bagi...95 sau 91. Eu zic sa nu o bazaiti prea mult.....
Banuiesc ca vreun samsar ti-a explicat chestiile astea. Astia de la atatea minciuni se mint si pe ei.