- dr_dumi
- OP
- 144 mesaje
- din 26 Jan 2006
- Bucuresti
dr_dumi
- Mesaje scrise: 144
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jan 2006
- Mesaj Privat
Nu stiu daca mai exista un asemenea topic insa m-am tot gandit si am zis sa deschid eu unul :d
Dupa ce mi-a fost lovita (sterasa mashinuta), de catre o matahala de Land Rover, a trebuit sa merg cu ea in Service la Ausburg (trebuie sa mentionez ca avea o infundatura in aripa stanga spate exact sub stop, aproximativ cat marimea unui sapun, luata nitel vopseaua in jur, bara spate zgariata, si stopul de ceata spart).
Pt toate aceste detalii au trebuit baietii de la Ausburg International locatia aia de langa Europa (chinezii) o saptamana. In principiu asta ar fi destul de ok, cu indulgenta de rigoare, dar ca sa vin sa imi iau masina dupa o saptamana (nici macar nu au avut bunavointa sa o spele), mi-au inmanat-o plina de praf din ala de chit rotile inca mai sunt albicioase Dar in fine, ajung eu fericit acasa cu ea si a doua zi ce sa vad: aripa ed deasupra rotii care tine defapt bara din spate iesise din gaurica ei, se rupsese/cedase clema aia... asta la numai o zi dupa ce s-au ocupat ei o saptamana intreaga de ea...
Asta ca sa nu mai adaug ca toata reparatia asta a masinii a costat 20 de mil!
Cu alte cuvinte oameni buni, eu personal NU RECOMAND!!!! Ausburg International, ca Service pt mashina D-tra!! Oriunde dar acolo nu ma mai duc
Dupa ce mi-a fost lovita (sterasa mashinuta), de catre o matahala de Land Rover, a trebuit sa merg cu ea in Service la Ausburg (trebuie sa mentionez ca avea o infundatura in aripa stanga spate exact sub stop, aproximativ cat marimea unui sapun, luata nitel vopseaua in jur, bara spate zgariata, si stopul de ceata spart).
Pt toate aceste detalii au trebuit baietii de la Ausburg International locatia aia de langa Europa (chinezii) o saptamana. In principiu asta ar fi destul de ok, cu indulgenta de rigoare, dar ca sa vin sa imi iau masina dupa o saptamana (nici macar nu au avut bunavointa sa o spele), mi-au inmanat-o plina de praf din ala de chit rotile inca mai sunt albicioase Dar in fine, ajung eu fericit acasa cu ea si a doua zi ce sa vad: aripa ed deasupra rotii care tine defapt bara din spate iesise din gaurica ei, se rupsese/cedase clema aia... asta la numai o zi dupa ce s-au ocupat ei o saptamana intreaga de ea...
Asta ca sa nu mai adaug ca toata reparatia asta a masinii a costat 20 de mil!
Cu alte cuvinte oameni buni, eu personal NU RECOMAND!!!! Ausburg International, ca Service pt mashina D-tra!! Oriunde dar acolo nu ma mai duc
- marius_2999
- **
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaje scrise: 246
- Masina: Corsa 2005
- Cont inregistrat: 09 Jan 2006
- Mesaj Privat
- dr_dumi
- OP
- 144 mesaje
- din 26 Jan 2006
- Bucuresti
dr_dumi
- Masina:
- Mesaj Privat
- b82bog
- **
- 400 mesaje
- din 19 Sep 2005
- Astra Y17DT
- Bucuresti
b82bog
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Astra Y17DT
- Cont inregistrat: 19 Sep 2005
- Mesaj Privat
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
@dr_dumi: e un forum intreg unde se poate scrie de service https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=35. Ai de unde alege: sa deschizi un topic nou sau sa scrii la unul deja deschis.
- dr_dumi
- OP
- 144 mesaje
- din 26 Jan 2006
- Bucuresti
dr_dumi
- Masina:
- Mesaj Privat
MariusDr