- ToX
- OP
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
sbj. Nu extraordinar de scump dar nici moka. Undeva pe la mijloc adica raportu pret calitate sa fie rezonabil. stie cineva?
Deasemenea, stiti vreo vopsea la fel de buna sau apropiata cu Standox? Daca da, unde gasesc, preturi, informatii ceva. De precizat ca am nevoie de tinichigiu pt pasajele spate de calibra (tipic), si ceva infundaturi de la idiotii din parcari. (aripa stanga spate, usa stanga sub bandou)
sencs
Deasemenea, stiti vreo vopsea la fel de buna sau apropiata cu Standox? Daca da, unde gasesc, preturi, informatii ceva. De precizat ca am nevoie de tinichigiu pt pasajele spate de calibra (tipic), si ceva infundaturi de la idiotii din parcari. (aripa stanga spate, usa stanga sub bandou)
sencs
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
Maine ma duc la Standox sa iau neshte vopsea. Daca vrei mergem impreuna.
Legat ded vopsitor, vezi topicul : https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
Legat ded vopsitor, vezi topicul : https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
- ToX
- OP
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaj Privat
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaje scrise: 2,852
- Masina: Astra 2012 A17DTJ
- Cont inregistrat: 06 Dec 2004
- Mesaj Privat
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaj Privat
- ToX
- OP
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaj Privat
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaj Privat
tot: vopsea, chit, lac, manopera,
dar acum problema e daca fac ceva cu diferenta de nuanta( cum sa scap de ea...?) . mi-a mai zis cineva sa incerc cu polish la culoare. sa o fac toata si nu se mai vede de loc. asa sa fie..>
apropo de pret: la daewoo: 4 mil de piesa ( manopera + vopsea)
la glazurit: 4.5 mil piesa fara TVA( manopera + vopsea)
la opel : 220EUR - bara + capota - vopsea + manopera
m-am interesat de vopsea si ma costa 3 mil cu tot cu lac=> 2 mil manopera care nu mi se pare mult ( avand in vedere ca a si chituit capota). voi ce ziceti?
dar acum problema e daca fac ceva cu diferenta de nuanta( cum sa scap de ea...?) . mi-a mai zis cineva sa incerc cu polish la culoare. sa o fac toata si nu se mai vede de loc. asa sa fie..>
apropo de pret: la daewoo: 4 mil de piesa ( manopera + vopsea)
la glazurit: 4.5 mil piesa fara TVA( manopera + vopsea)
la opel : 220EUR - bara + capota - vopsea + manopera
m-am interesat de vopsea si ma costa 3 mil cu tot cu lac=> 2 mil manopera care nu mi se pare mult ( avand in vedere ca a si chituit capota). voi ce ziceti?
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
normal ca a luat codul de pe tablita aia. dar codul ala corespunde unei retete de preparare dintr-un catalog de vopsele. magazinul de vopsele are ingredientele (culorile de baza) si le amesteca in cantitatile necesare, conform retetei. daca a gresit cumva cel care a preparat si a pus prea mult/prea putin dintr-un ingredient, culoarea rezultata difera mai putin sau mai mult de ceea ce trebuie sa iasa.
normal este sa se testeze vopseaua pe o suprafata oarecare inainte de a trece la vopsirea masinii. ai putea sa mergi la cine a vopsit-o si sa refuzi receptia, pentru lucrare defectuoasa din vina lor. e vorba de o gramada de bani.
cit despre rezolvare:
1 - revopsire (ar fi mai simplu sa vopsesti bara si capota, nu toata masina). rezultatul este sigur.
2 - polish colorat, care sa deschida putin la culoare partea mai inchisa. habar nu am cit de bun ar putea fi rezultatul
3 - nu o mai spala. stai cu ea prafuita si nu se mai vede diferenta (ai zis ca diferenta e mica).
evident ca cea mai buna solutie ar fi 1, dar e si cea mai costisitoare. cea mai ieftina e nr.3 dar si cea mai urita...
normal este sa se testeze vopseaua pe o suprafata oarecare inainte de a trece la vopsirea masinii. ai putea sa mergi la cine a vopsit-o si sa refuzi receptia, pentru lucrare defectuoasa din vina lor. e vorba de o gramada de bani.
cit despre rezolvare:
1 - revopsire (ar fi mai simplu sa vopsesti bara si capota, nu toata masina). rezultatul este sigur.
2 - polish colorat, care sa deschida putin la culoare partea mai inchisa. habar nu am cit de bun ar putea fi rezultatul
3 - nu o mai spala. stai cu ea prafuita si nu se mai vede diferenta (ai zis ca diferenta e mica).
evident ca cea mai buna solutie ar fi 1, dar e si cea mai costisitoare. cea mai ieftina e nr.3 dar si cea mai urita...
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaj Privat
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- cristicristian
- *
- 4 mesaje
- din 25 Dec 2009
- Tigra 2008
- Bucuresti
cristicristian
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Tigra 2008
- Cont inregistrat: 25 Dec 2009
- Mesaj Privat
ToX a scris:sbj. Nu extraordinar de scump dar nici moka. Undeva pe la mijloc adica raportu pret calitate sa fie rezonabil. stie cineva?
sencs
particular execut tinichigerie mecanica vopsitorie pret discutabil tel cenzurat
sencs
- costicimpy
- **
- 319 mesaje
- din 01 Mai 2007
- Astra 2008 Z17DTJ
- Teleorman
costicimpy
- Mesaje scrise: 319
- Masina: Astra 2008 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 01 Mai 2007
- Mesaj Privat
- cristicristian
- *
- 4 mesaje
- din 25 Dec 2009
- Tigra 2008
- Bucuresti
cristicristian
- Mesaj Privat
- nikenicolae
- *
- 14 mesaje
- din 12 Jul 2008
- Vectra 1993 C20NE
- Bucuresti
nikenicolae
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Vectra 1993 C20NE
- Cont inregistrat: 12 Jul 2008
- Mesaj Privat
cristicristian a scris:aproximativ 2milioane cu tot cu lac nu stiu exact difera preturile nu prea cumpar eu la mine clientu vine cu materialele pentru ca nu vreau sa zica ca il fur la bani
cristicristian, vreau sa fac si eu masina, tinichigerie si vopsitorie totala, am piesele de caroserie pt schimbat si vreau sa iau legatura cu tine sa vad daca ne intelegem la pret.
da-mi un mesaj privat
- cristicristian
- *
- 4 mesaje
- din 25 Dec 2009
- Tigra 2008
- Bucuresti
cristicristian
- Mesaj Privat
nikenicolae a scris:
cristicristian, vreau sa fac si eu masina, tinichigerie si vopsitorie totala, am piesele de caroserie pt schimbat si vreau sa iau legatura cu tine sa vad daca ne intelegem la pret.
da-mi un mesaj privat
cristicristian a scris:aproximativ 2milioane cu tot cu lac nu stiu exact difera preturile nu prea cumpar eu la mine clientu vine cu materialele pentru ca nu vreau sa zica ca il fur la bani
da-mi un mesaj privat
buna seara cel mai bine ma sunati cind sinteti hotarit sa veniti sa vedem ce trebuie facut la masina discutam si un pret tel.0722690164 cristi