Nu avem bani pentru salarii ºi pensii, nu avem bani pentru drumuri.
În schimb avem bani pentru indicatoare 3D în valoare de 850.000 Euro

Anul trecut s-au cheltuit dacã bine þin minte 1.5 milioane euro pentru brandul "Romania the land of choise" care deja era inregistrat de catre un ieºean :

Anul acesta se "branduieºte" încã odatã România de data asta cu un slogan care nu aratã nici mãcar pe jumãtate splendoarea României si care se intituleazã : Explore the Carpathian Garden. Parcã s-a uitat in totalitate de litoral ºi de Delta Dunãrii. Plus de asta s-au cheltuit 850.000 Euro doar pentru logo-ul brandu-lui adicã "Frunza doamnei Udrea". Pentru cei care nu ºtiu despre ce este vorba )deºi cred cã toti ºtim povestea adaug si o pozã :

Din pãcate ºi de data aceasta Guvernul doamnei Udrea a dat-o în barã deoarece "frunza" este folosita de o firma de transport numitã Change Transport. Pe langã asta mai sunt alocati 75.150.000 Euro pentru propaganda si publicitatea brand-ului pentru al face cunoscut.
Cine credeþi cã este de vinã cã se întamplã aºa ceva in România?
În final de "discurs" vã întreb: De ce avem nevoie de un brand când nici mãcar nu avem ºosele (þi-e fricã sã mergi ºi cu cãruþa pe drumurile noastre mioritice de fricã sã nu se rupã în douã), nu avem nici mãcar o toaleta ecologicã si stam cu "WC-urile" in spatele caselor, hotelurile nu sunt nicidecum pregãtite pentru a primii turiºti strãini, unul din motive fiind staff-urile hotelelor care nu sunt deloc politicoase cu oaspetii si e.t.c . În loc sã se ocupe cineva sã creeze niºte condiþii turiºtilor strãini, folosesc milioane de euro pentru a face ce? Cred cã nimic ... Cicã s-au dat telefoane care ating suma de 1.000.000 euro pentru a afla informaþii din toate statele care au puterea turismului în favoarea lor pentru a creea brand-ul si publicitatea necesarã. Pãrerea mea este cã dacã vrei sã ai un turism cât de cât trebuie sã le dai ºi românilor ºansa sã ºsi poatã face un concediu. Acum cã s-au tãiat salariile si s-au micºorat pensiile cred cã puþini români îºi mai permit sã îºi ia un concediu.
Dacã am scãpat ceva sau dacã am greºit ceva mã puteþi corecta sau mai puteþi completa ºi voi dragi colegi. Haideþi sã comentãm subiectul acesta.
România ... Te Iubesc!