criung
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Frontera 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Nov 2009
- Mesaj Privat
salut am venit de la rar ffff dezamagit am o frontera 2003( f bine intretinuta ) m-am dus sa fac autentificare sa verifice serii motor si sasiu , bun au gasit serie sasiu in regula ,la motor nu se mai vede seria din cauza ruginei pt ca nu au reusit sa o citeasca nu mi-au dat certificatul de autenticitate si nu o pot inmatricula .foarte frumos nu? inginerul x a zis sa ma duc la proprietar sa mi faca o declaratie ca asa a luat masina si ca nu a facut modificari schimb motor bla bla bla Va rog sa-mi spuneti daca stiti unde se afla seria de motor mie personal mi se pare dubios sa nu se mai vada seria din cate stiu este pansonata stim si noi ce inseamna 1 panson va multunesc
i_o_n
- Mesaje scrise: 20
- Cont inregistrat: 19 Mai 2007
- Mesaj Privat
si eu am avut aceeasi problema la motor. aceste motoare sunt cunoscute ca in timp li se CORODEAZA seria motor dar eu am avut un pic de noroc se mai zarea un pic din finalul seriei am dat niste banicusori si au trecut-o in carte la rubrica serie motor: fara serie. asa ca pot schimba motorul fara probleme. seria se afla pe partea stinga a masini pe undeva deasupra basculei inferioare sub un cauciuc , este un loc greu accesibil dar aia la rar au camere si o pot gasii foarte usor. sa nu incerci sa o bati tu ( cred ca poti doar daca dai motorul jos de pe masina ) sar putea sa ai mai multe probleme.
- Frontera_A
- **
- 91 mesaje
- din 26 Apr 2009
- Frontera 1994 C20NE
- Mures
Frontera_A
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Frontera 1994 C20NE
- Cont inregistrat: 26 Apr 2009
- Mesaj Privat
criung
- Mesaj Privat
va multumesc dar visavis de spaga nu se pune prb am incercat numai ca am picat pe o tura nasoala stiu ca e piesa de schimb dar trebuia sa faca fostul propietar o declaratie ca nu a schimbat nimic la motor bla bla bla si nu e in tara si mai dureaza putin pano o rezolv va tin la curent cand termin salutari
criung
- Mesaj Privat
pascani
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 10 Jul 2012
- Mesaj Privat
- Andrei_vl
- 753 mesaje
- din 27 Mar 2011
- Frontera 1995 23DTR
- Valcea
Andrei_vl
- Mesaje scrise: 753
- Masina: Frontera 1995 23DTR
- Cont inregistrat: 27 Mar 2011
- Mesaj Privat
andi_cimpean- Suspendat
- 398 mesaje
- din 07 Aug 2007
- Astra 2002 Z14XE
- Calarasi
andi_cimpean- Mesaje scrise: 398
- Masina: Astra 2002 Z14XE
- Cont inregistrat: 07 Aug 2007
- Mesaj Privat
- flavicx
- **
- 198 mesaje
- din 29 Jan 2011
- Frontera 2002 Y22DTH
- Alba
flavicx
- Mesaje scrise: 198
- Masina: Frontera 2002 Y22DTH
- Cont inregistrat: 29 Jan 2011
- Mesaj Privat
Si eu am avut aceeasi problema. S-a rezolvat cu declaratia (la notar) a vechiului proprietar. In carte apare acum mentiunea ca seria nu poate fi pansonata. Tousi dupa ce am rezolvat mi-am dat seama ca motorul era murdar iar cei de la RAR nu au vrut sa curete locul respectiv. Acum se vede seria dupa ce am curatat.
hakerul
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Frontera 1996 x20se
- Cont inregistrat: 07 Dec 2010
- Mesaj Privat
- kriu
- 537 mesaje
- din 19 Oct 2007
- Omega 2003 y22dth
- Dolj
kriu