maxwell00
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Jan 2008
- Mesaj Privat
Salut. Tocmai sunt proaspatul posesor al unui Opel Astra I.
Modelul este 1.4 -100cp - essentia
Desi am citit pe forum despre niste termene de livrare de cateva luni eu sunt un fericit deoarece am primit masina intr-o saptamana......era pe drum....
Vroiam sa intreb daca stie cineva sa seteze autolock-ul la usi ? de exemplu la opel corsa exista setarea asta
si la 20km/h se inchid automat usile.
Alta chestie am intrebat la dealerul de la care am luat-o daca merge cica comp de bord deblocat, si cica nu ( a fost un raspuns destul de neclar) desi am si eu comenzile pe ea. In general m-ar interesa ce setari se pot face la acest model.
Multumesc
Modelul este 1.4 -100cp - essentia
Desi am citit pe forum despre niste termene de livrare de cateva luni eu sunt un fericit deoarece am primit masina intr-o saptamana......era pe drum....
Vroiam sa intreb daca stie cineva sa seteze autolock-ul la usi ? de exemplu la opel corsa exista setarea asta
si la 20km/h se inchid automat usile.
Alta chestie am intrebat la dealerul de la care am luat-o daca merge cica comp de bord deblocat, si cica nu ( a fost un raspuns destul de neclar) desi am si eu comenzile pe ea. In general m-ar interesa ce setari se pot face la acest model.
Multumesc
- victor_gl
- 1,039 mesaje
- din 22 Mar 2009
- Astra 2005 z 1,7 dtl
- Galati
victor_gl
- Mesaje scrise: 1,039
- Masina: Astra 2005 z 1,7 dtl
- Cont inregistrat: 22 Mar 2009
- Mesaj Privat
maxwell00
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2010
- Cont inregistrat: 20 Jan 2008
- Mesaj Privat
- dief
- **
- 124 mesaje
- din 14 Mai 2010
- Astra 2010 16XER
- Bucuresti
dief
- Mesaje scrise: 124
- Masina: Astra 2010 16XER
- Cont inregistrat: 14 Mai 2010
- Mesaj Privat
SURPRIZE PLACUTE DUPA RESOFTARE:
-mi-a aparut sa activez inchiderea usilor in momentul cand masina pleaca de pe loc(dupa ce se depasesc 10 km/h)
-reblocarea usilor,daca a fost actionat butonul de deschide de pe telecomanda masinii,fara ca vreo portiera sa fi fost deschisa.(dupa un minut)
-mi-a aparut sa activez inchiderea usilor in momentul cand masina pleaca de pe loc(dupa ce se depasesc 10 km/h)
-reblocarea usilor,daca a fost actionat butonul de deschide de pe telecomanda masinii,fara ca vreo portiera sa fi fost deschisa.(dupa un minut)
Postat de un user care a primit un upgrade de soft dupa ce a fost la service cu o alta problema.
- iordantonio
- **
- 118 mesaje
- din 22 Mar 2010
- Astra 2010 1.4 Turbo Ecotec
- Bucuresti
iordantonio
- Mesaje scrise: 118
- Masina: Astra 2010 1.4 Turbo Ecotec
- Cont inregistrat: 22 Mar 2010
- Mesaj Privat
Azi am luat-o si eu dupa peste 4 luni de asteptare. Fabrica din Polonia a avut intarzieri la livrare. Iata si prima impresie: cam mare fieratania dar da impresia de siguranta . Masina e super, are tot ce trebuie, inclusiv Flex-ride si lumini premium (AFL); merge brici, motorul "se simte", dar nu se prea aude sub 2500. Fiind turbo, nu prea trebuie lasat sub 2000 rot/min, trebuie sa ma obisnuiesc cu el, ambreiajul imi pare cam sus, cutia merge OK dar se simte ca-i nerodata chiar si bordul cere ceva "antrenament". Imi pare parca o idee mai joasa ca alte variante -nu stiu de ce, ca n-am cerut optiunea suspensie coborata, dar n-am stat s-o masor... Spatiul interior e rezonabil, materialele placute, oglinzi bune, scaune gen Sport, are si a treia tetiera, covorase textile originale.
La minusuri: portbagajul nu e prea incapator, scaunele spate foarte tari - nu stiu daca asa e doar la varianta Sport, vederea prin hayon - luneta cam mica - ar fi buni senzori parcare pe spate! Softul e tot cel vechi, geamurile fata nu se ridica automat la inchidere si nici nu se incuie usile automat la mers...
trebuie resoftata.
La minusuri: portbagajul nu e prea incapator, scaunele spate foarte tari - nu stiu daca asa e doar la varianta Sport, vederea prin hayon - luneta cam mica - ar fi buni senzori parcare pe spate! Softul e tot cel vechi, geamurile fata nu se ridica automat la inchidere si nici nu se incuie usile automat la mers...
trebuie resoftata.