darius
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Meriva 2007 Z16xep
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Dec 2006
- Mesaj Privat
La comanda care am facut-o pt. Meriva dealerul mi-a spus (foarte tarziu-cu o saptamana inainte de a sosi masina) ca, datorita unui optional comandat nu s-a putut monta din fabrica si scut nespunandu-mi care.M-am interesat si optionalul care e ''vinovat'', sunt jentile de aliaj pe 16'' in loc de cele standard de 15''.Totusi am comandat scut de la dealer(pret, in loc de 30 EUdin fabrica-200EU).Intrebarea mea este:daca fabricantul nu a montat din fabrica ,motivul sa fie unul tehnic, nu se poate ,sau nu e bine, etc-atunci e bine sa-i las pe cei din service sa-l monteze?Influenteaza negativ siguranta sau functionarea masinii?
SAVARIN
- Mesaje scrise: 80
- Masina: Signum 2007 Z19DTH
- Cont inregistrat: 27 Mai 2005
- Mesaj Privat
omu'rau
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2006 z16xep
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
SAVARIN
- Mesaj Privat
SAVARIN
- Mesaj Privat
este vorba de garda la sol.Cand se monteaza in fabrica se ridica garda pt a compensa coborarea scutului [e mai jos decat restul masinii] iar cand se monteaza scutul in service....garda ramane aceeasi-deci scutul e mai jos si astfel intra in contact cu mai multe ..."obstacole" . Pt DARIUS - eu am scut montat in service, pe Meriva, deci stiu ce vb.Cu toate aceste mici observatii scutul este imperios necesar in Romania si per total este o afacere buna pt tine ca ti l-ai montat. Felicitari pt achizitie !
omu'rau
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2006 z16xep
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
160719799- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2005 z17dth
- Cont inregistrat: 01 Mar 2010
- Mesaj Privat
darius a scris:La comanda care am facut-o pt. Meriva dealerul mi-a spus (foarte tarziu-cu o saptamana inainte de a sosi masina) ca, datorita unui optional comandat nu s-a putut monta din fabrica si scut nespunandu-mi care.M-am interesat si optionalul care e ''vinovat'', sunt jentile de aliaj pe 16'' in loc de cele standard de 15''.Totusi am comandat scut de la dealer(pret, in loc de 30 EUdin fabrica-200EU).Intrebarea mea este:daca fabricantul nu a montat din fabrica ,motivul sa fie unul tehnic, nu se poate ,sau nu e bine, etc-atunci e bine sa-i las pe cei din service sa-l monteze?Influenteaza negativ siguranta sau functionarea masinii?
pune-ti scutul!
e mai ieftain decat baia de luei
SAVARIN
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD
- 3,437 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER