- Bunicu
- OP
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
Va salut.
Vin aici cu o intrebare, cine se pricepe sa imi instaleze pe masina o statie BOSE? Eu nu sunt chiar paralel cu elctrica/electronica dar la asta chiar nu ma bag pentru ca nu stiu care sunt intrari/iesiri etc. Stiu doar alimentarea si atat. Pe mine ma intereseaza o iesire pentru woofer. Nu stiu si gata.
Va atasez si o poza sa stiti despre ce vorbesc.
Daca reusesc sa o montez va ramane montata, daca nu......la vanzare cu ea. Nu sariti cu intrebari despre pret pentru ca nu asta e intentia mea.
respecte!
Vin aici cu o intrebare, cine se pricepe sa imi instaleze pe masina o statie BOSE? Eu nu sunt chiar paralel cu elctrica/electronica dar la asta chiar nu ma bag pentru ca nu stiu care sunt intrari/iesiri etc. Stiu doar alimentarea si atat. Pe mine ma intereseaza o iesire pentru woofer. Nu stiu si gata.
Va atasez si o poza sa stiti despre ce vorbesc.
Daca reusesc sa o montez va ramane montata, daca nu......la vanzare cu ea. Nu sariti cu intrebari despre pret pentru ca nu asta e intentia mea.
respecte!
- cata
- **
- 292 mesaje
- din 06 Jun 2007
cata
- Mesaje scrise: 292
- Cont inregistrat: 06 Jun 2007
- Mesaj Privat
cred ca o sa ajung eu prin zona , si daca am timp ne uitam la ea si identificam firele ,chiar daca nu scrie nimic pe ele , problema este ca CDR 500 nu are iesire pt subwoofer ,iar a doua problema este ca statia nu pare construita pt sub , ci mai curind pare sa aiba doua amplificatoare de putere pt diff urile de pe spate, si este posibil sa nu poata fi conectata in punte , iar in acest caz poate fi folosit un singur canal ,sau amindoua cu un difuzor de bass special cu doua bobine
- Bunicu
- OP
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat