- gorunu2001
- OP
- 1 mesaje
- din 25 Jun 2010
- Astra 2001 y20dth
- Ilfov
gorunu2001
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2001 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jun 2010
- Mesaj Privat
Salutare
Mi-am luat de curand o Astra diesel (second hand) 2 litri y20dth si as vrea sa-i fac revizia.
Imi poate spune si mie cineva ce ulei se foloseste ? 5 w 40 sau 10 w 40 ?
Are cutie automata deci tb un ulei special .
Care este indicativul acestui ulei ?
Tb neaparat ulei "Opel" sau se poate folosi si un echivalent ?
Multumesc anticipat
Mi-am luat de curand o Astra diesel (second hand) 2 litri y20dth si as vrea sa-i fac revizia.
Imi poate spune si mie cineva ce ulei se foloseste ? 5 w 40 sau 10 w 40 ?
Are cutie automata deci tb un ulei special .
Care este indicativul acestui ulei ?
Tb neaparat ulei "Opel" sau se poate folosi si un echivalent ?
Multumesc anticipat
- Gabello
- 1,149 mesaje
- din 11 Mai 2009
- Astra 2001 y1,7dti
- Giurgiu
Gabello
- Mesaje scrise: 1,149
- Masina: Astra 2001 y1,7dti
- Cont inregistrat: 11 Mai 2009
- Mesaj Privat
Salutare si bine ai venit pe forum.
Cati km are masina? pentru ca vascozitatea uleiului, trebuie pusa in functie de uzura masinii.
Si la cele cu cutie automata si cele cu cutie manuala merg cu acelasi tip de ulei, doar ca la cel cu cutie automata ai si uleiul de transmisie, sau ceva de genul, deci ala este alt tip de ulei.
Nu trebuie neaparat ulei ''Opel'' multi colegi folosesc Castrol, altii mobil1, E indicat ca masina sa mearga cu acelasi tip de ulei, nu trebuie schimbata firma mereu. Ai un topic despre uleiuri, ai destule informatii acolo.
https://www.clubopel.com/vie...highlight=uleiuri
Numai bine.
Cati km are masina? pentru ca vascozitatea uleiului, trebuie pusa in functie de uzura masinii.
Si la cele cu cutie automata si cele cu cutie manuala merg cu acelasi tip de ulei, doar ca la cel cu cutie automata ai si uleiul de transmisie, sau ceva de genul, deci ala este alt tip de ulei.
Nu trebuie neaparat ulei ''Opel'' multi colegi folosesc Castrol, altii mobil1, E indicat ca masina sa mearga cu acelasi tip de ulei, nu trebuie schimbata firma mereu. Ai un topic despre uleiuri, ai destule informatii acolo.
https://www.clubopel.com/vie...highlight=uleiuri
Numai bine.
d.aurel
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Astra 2002 y20dth
- Cont inregistrat: 28 Nov 2010
- Mesaj Privat
- Edwin
- 5,989 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,989
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
@d.aurel, gasasti AICI toate informatiile necesare. Succes
P.S. 1. Pe viitor te rog sa fii mai atent unde postezi, acum ti-am mutat eu intrebarea la locul potrivit.
2. Te rog sa renunti la majuscule, se considera ca tipi la noi. Mersi pentru intelegere
P.S. 1. Pe viitor te rog sa fii mai atent unde postezi, acum ti-am mutat eu intrebarea la locul potrivit.
2. Te rog sa renunti la majuscule, se considera ca tipi la noi. Mersi pentru intelegere