- Eu_SiLvIu_yo
- OP
- 269 mesaje
- din 28 Jan 2009
- Vectra 2002 Z18XE
- Bacau
Eu_SiLvIu_yo
- Mesaje scrise: 269
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jan 2009
- Mesaj Privat
Salutari! Dispun de un spatiu comercial de 21mp undeva in zona centrala a orasului si as dori sa deschid ceva!
Rostul acestui topic este pentru a primii sfaturi si idei cat mai bune cu ce as putea deschide Deocamdata ma bate gandul la un magazin de piese auto sau o crama. Alte idei ce ar mai putea merge? inafara de aprozar pentru ca mai sunt inca 5 deschise pe aceiasi strada.
Stima !
Rostul acestui topic este pentru a primii sfaturi si idei cat mai bune cu ce as putea deschide Deocamdata ma bate gandul la un magazin de piese auto sau o crama. Alte idei ce ar mai putea merge? inafara de aprozar pentru ca mai sunt inca 5 deschise pe aceiasi strada.
Stima !
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- AIin
- 558 mesaje
- din 04 Mar 2012
- Astra 2003 z16se
- Dolj
AIin
- Mesaje scrise: 558
- Masina: Astra 2003 z16se
- Cont inregistrat: 04 Mar 2012
- Mesaj Privat
nelutzul40- Suspendat
- 1,014 mesaje
- din 24 Feb 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Ialomita
nelutzul40- Mesaje scrise: 1,014
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 24 Feb 2008
- Mesaj Privat
- Eu_SiLvIu_yo
- OP
- 269 mesaje
- din 28 Jan 2009
- Vectra 2002 Z18XE
- Bacau
Eu_SiLvIu_yo
- Mesaje scrise: 269
- Masina: Vectra 2002 Z18XE
- Cont inregistrat: 28 Jan 2009
- Mesaj Privat
MaFia01
- Mesaje scrise: 59
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Mar 2012
- Mesaj Privat
Ultima oara stiam ca nu prea sunt fast-food-uri prin zona respectiva si nu stiu daca s-a mai deschis ceva pe Mioritei, pentru ca ar fi destul de bun unul in zona respectiva, tinand cont ca e si un liceu in zona, sunt iar multi care asteapta masina spre Moinesti, Comanesti.
Legat de crama, vezi si tu ce baruri sunt in zona, pentru ca erau numai locuri ordinare de baut si poate ceva mai rasarit ar fi bine venit.
Oricum cred ca cel mai indicat e sa te interesazi din ce scoti profit mai bun si cu mai putina bataie de cap.
Ex:fast-food=autorizatii peste autorizatii si inspectii sanitare (deci spaga cat incape)
piese auto=contract cu producatorii,dealerii de piese auto, pentru a prinde contracte cat mai avantajoase.
crama=chiar nu stiu, dar cred ca ar fi ceva mai putina bataie de cap.
Legat de crama, vezi si tu ce baruri sunt in zona, pentru ca erau numai locuri ordinare de baut si poate ceva mai rasarit ar fi bine venit.
Oricum cred ca cel mai indicat e sa te interesazi din ce scoti profit mai bun si cu mai putina bataie de cap.
Ex:fast-food=autorizatii peste autorizatii si inspectii sanitare (deci spaga cat incape)
piese auto=contract cu producatorii,dealerii de piese auto, pentru a prinde contracte cat mai avantajoase.
crama=chiar nu stiu, dar cred ca ar fi ceva mai putina bataie de cap.