mihasmyle
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Omega 1995
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jun 2010
- Mesaj Privat
AM UN OPEL OMEGA DIN 95 SI O PROBLEMA.VASUL DE RACIRE DE LA MOTOR IN MOMENTUL IN CARE MERG PUTIN CU EA INCEPE SA FIARBA SI SA DEA APA AFARA.CE PARERE AVETI? AM SCOS FURTUNUL SUBTIRE DE LA RETUR SI NU VINE DECAT AER CALD PE EL CARE FACE SA FIARBA APA.ESTE POMPA DE APA CU PROBLEME SAU GARNITURA DE CHIULASA? NU AM APA NICI IN BAIA DE ULEI NICI IN APA DIN VAS. VA ASTEPT CU SFATURI SI AJUTOR DACA PUTETI.VA MULTUMESC.
- nicholas886
- **
- 197 mesaje
- din 30 Dec 2009
- Vectra 2001 y20dth
- Dolj
nicholas886
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 30 Dec 2009
- Mesaj Privat
mihasmyle a scris:AM UN OPEL OMEGA DIN 95 SI O PROBLEMA.VASUL DE RACIRE DE LA MOTOR IN MOMENTUL IN CARE MERG PUTIN CU EA INCEPE SA FIARBA SI SA DEA APA AFARA.CE PARERE AVETI? AM SCOS FURTUNUL SUBTIRE DE LA RETUR SI NU VINE DECAT AER CALD PE EL CARE FACE SA FIARBA APA.ESTE POMPA DE APA CU PROBLEME SAU GARNITURA DE CHIULASA? NU AM APA NICI IN BAIA DE ULEI NICI IN APA DIN VAS. VA ASTEPT CU SFATURI SI AJUTOR DACA PUTETI.VA MULTUMESC.
ai aer in instalatie..incearca sa lasi cateva momente capacul de la bidonas deschis..vezi daca iti arunca apa din prima..completeaza..opreste motorul si incepe sa apesi tare pe furtunele de racire, incepand cu cel de intrare din motor in radiator si terminand cu ultimuol(sunt 3 cred)...si-ti va iesi mare parte din el prin bidonas..repeti de cateva ori sa-ti scoti aerul bine..
dar uita-te si daca curge apa pe undeva mai inainte..
- ZRM
- **
- 320 mesaje
- din 31 Mai 2008
- Omega 1996 x20xev
- Bucuresti
ZRM
- Mesaje scrise: 320
- Masina: Omega 1996 x20xev
- Cont inregistrat: 31 Mai 2008
- Mesaj Privat
sal,
in primul rind nu mai tipa (adica nu mai scrie cu majuscule), in al doilea rind foloseste functia cauta cu incredere, functioneaza si nu in ultimul rind verifica termostatul, eventual inlocuiestel cu altul, probabil ca este blocat pe inchis si de aici si problemele,
cel mai indicat ar fi sa-ti gasesti un atelier auto de incredere sa-ti verifice toata instalatia de racire, iar legat de aerisire motorul isi face aerisirea singur nu este nevoie sa apesi pe nici un furtun sa scoti aerul afara.
bafta
in primul rind nu mai tipa (adica nu mai scrie cu majuscule), in al doilea rind foloseste functia cauta cu incredere, functioneaza si nu in ultimul rind verifica termostatul, eventual inlocuiestel cu altul, probabil ca este blocat pe inchis si de aici si problemele,
cel mai indicat ar fi sa-ti gasesti un atelier auto de incredere sa-ti verifice toata instalatia de racire, iar legat de aerisire motorul isi face aerisirea singur nu este nevoie sa apesi pe nici un furtun sa scoti aerul afara.
bafta
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008