- Mihaly Laszlo
- OP
- 127 mesaje
- din 04 Oct 2007
- Kadett 1990
- Timis
Mihaly Laszlo
- Mesaje scrise: 127
- Masina: Kadett 1990
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Oct 2007
- Mesaj Privat
Am un Kadett E 1.6i '91 , din cauza multiplelor probleme care apar la masini de varsta asta am decis sa mai imi cumpar una de piese , masina este neinmatriculata si functionala deocamdata , dar in timp o sa fiu obligat sa iau piese de pe ea ,si nu o sa mai functioneze , momentan in fiercare weekend prietena mea se plinba cu ea pe izlaz , ce sa fac cum sa procedez din momentul in care masina nu o sa mai functioneze ca sa se pastreze cat mai bine ! eu in ani urmatori poate o sa vreau sa schimb si motorul de pe ea pe masina mea .
- AnakynBlade
- **
- 54 mesaje
- din 29 Apr 2010
- Astra 2002 Y17DT
- Iasi
AnakynBlade
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat
Pai din moment ce tu vrei sa o prezervezi pe a doua eu iti sugeres sa n-o mai lasi pe prietena ta sa se plimbe + sa o tii in garaj sau sub o husa , sa n-o forjezi acuma na depinde de ce tip de conservare vrei ca ... in vid sigur nu poti sa o bagi. Alta solutie nu prea vad. sau sa o pastrezi exact asa pentru ca nici rodarea nu cred ca ar putea sa o afecteze , sau dezmembreazo de pe acuma si tine piesele intr-o magazie unde n-ai probleme cand ploua / etc.
iagur
- Mesaje scrise: 59
- Masina: Vectra 2007 Z19DT
- Cont inregistrat: 21 Feb 2008
- Mesaj Privat
Salut daca doresti sa conservi masina iti recomand sa o tii inchisa intr-un garaj lipsit de umiditate sub o prelata si cu vaselina pe la locurile pe la care o ia rugina iar in ceea ce priveste rotile daca vrei sa nu se deterioreze frane rulmenti si altele sa o mai scoti la plimbare din cand in cand.