- lungu daniel
- OP
- 38 mesaje
- din 08 Mai 2010
- Vectra 1998
- Bucuresti
lungu daniel
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Vectra 1998
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Mai 2010
- Mesaj Privat
- stocariu
- 730 mesaje
- din 01 Jul 2006
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
stocariu
- Mesaje scrise: 730
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 01 Jul 2006
- Mesaj Privat
cristixxx
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 07 Jul 2009
- Mesaj Privat
salut prieteni stie cineva sa-mi spuna si mie cum se desface fata de usa pe spate cu manivela pentru geam ca am desfacut toate suruburile dar m-am impotmolit la manivela de la geam, nu stiu cum se desface MULTUMESC!
in spatele manerului este o siguranta , eu o scot cu o sarma [unpik otelita sau mai tare] si unpik la varf intoarsa ,bafta
in spatele manerului este o siguranta , eu o scot cu o sarma [unpik otelita sau mai tare] si unpik la varf intoarsa ,bafta
cristi_kry- Suspendat
- 0 mesaje
- din 20 Apr 2010
- GT
- Bucuresti
cristi_kry- Mesaje scrise: 0
- Masina: GT
- Cont inregistrat: 20 Apr 2010
- Mesaj Privat
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
Ia vere o batista si infasoaro pe axul manivelei , asa cum spunea colegul mai sus , pui batista intre saiba aia de plastic si corpul manivelei si trage de colturi in sus cand de unul cand de celalalt , la un momentdat batista o sa agate unul din ciocurile sigurantei si o sa o scoata afara , bineinteles ca merge si cu o sarma indoita putin sau cu surubelnita cu cioc dar sunt sigur ca tu nu sti exact cum arata siguranta aia si cum e pozitionata asa ca cel mai bine tot cu batista , dupa ce scoti o data siguranta aia o sa sti exact care e cea mai buna solutie , eu tot cu batista scot si acum chiar daca stiu care e treaba cu manivela . Daca stai aproape de mine ( zona Cora-Pantelimon ) vino sa iti arat cum sa faci . Cu respect !
cristixxx
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 07 Jul 2009
- Mesaj Privat
sandu_race a scris:Ia vere o batista si infasoaro pe axul manivelei , asa cum spunea colegul mai sus , pui batista intre saiba aia de plastic si corpul manivelei si trage de colturi in sus cand de unul cand de celalalt , la un momentdat batista o sa agate unul din ciocurile sigurantei si o sa o scoata afara , bineinteles ca merge si cu o sarma indoita putin sau cu surubelnita cu cioc dar sunt sigur ca tu nu sti exact cum arata siguranta aia si cum e pozitionata asa ca cel mai bine tot cu batista , dupa ce scoti o data siguranta aia o sa sti exact care e cea mai buna solutie , eu tot cu batista scot si acum chiar daca stiu care e treaba cu manivela . Daca stai aproape de mine ( zona Cora-Pantelimon ) vino sa iti arat cum sa faci . Cu respect !
Multumesc mult dar am rezolvat , sunt dator ,sper ca ne intalnim azi la Polivalenta dupa ora 18