Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
eu asi aprecia mai mult oamenii care au facut-o. au demonstrat ca stiu sa se joace cu fiarele 😃 pentru cum arata masina, toata lauda o merita designerul porschelui. cred ca mai frumoasa este asa cum a dat-o mama natura! prima? a doua? sau a treia? 😶
De acord cu toate modificarile care nu schimba substantial imaginea/identitatea fabricantului. Cat despre editia de curse(FIA GT daca imi aduc bine aminte)... sper sa reusesc sa am banii lui Ktarama intr-o zi 😊 sa pot cumpara un exemplar, este o opera de arta masinuta aia.
Mda ... interesanta masina de curse...pacat ca e ultima de succes purtand sigla Opel. Nu concura in FIA GT ci in DTM si ITC si a castigat in 1996 ambele campionate avandu-l la volan pe Manuel Reuter . Din cate imi amintesc perechea masinii campioane era pilotata de un anume J.J.Lehto
E adevarat ca in acele vremuri departamentul sport al Adam Opel AG primea si ceva bani pentru a obtine astfel de performante...
Ehe... mai uita-te am pus mai sus si poze cu modelul pe care il imita, e ca in jocurile alea stupide de pe antena 1, suna, descopera 10 diferente si castigi experienta 😊.
Hint: lungimea sasiului, forma geamurilor, trapa etc, plus ca daca ai sa cauti ai sa mai gasesti pe net detalii despre ea
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.