maryusmax
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Kadett 1989 e18nv
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Apr 2010
- Mesaj Privat
recent am achizitionat pt kadett-ul meu un motor E18NV cu carburator PIERBURG 2-EE si delcou comandate printr-un calculator (pe care scrie "ECOTRONIC PIERBURG" si "BOSCH 0 285 007 016"). Problema e ca au fost taiate firele de la calculator la carburator plus ca imi lipseste modulul ala pentru aprindere.
Ce imi recomandati sa fac? As putea achizitiona o instalatie completa? Sau as putea pune carburator pierburg 2e2 (tot cu 2 camere dar mai simplu) ... scz daca am gresit cu ceva ... sunt nou pe aici MULTUMESC ANTICIPAT
Ce imi recomandati sa fac? As putea achizitiona o instalatie completa? Sau as putea pune carburator pierburg 2e2 (tot cu 2 camere dar mai simplu) ... scz daca am gresit cu ceva ... sunt nou pe aici MULTUMESC ANTICIPAT
- Fumanchu
- **
- 273 mesaje
- din 27 Jul 2005
- Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Bucuresti
Fumanchu
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Cont inregistrat: 27 Jul 2005
- Mesaj Privat
dj05fmx
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Vectra 1990 C20LET
- Cont inregistrat: 16 Jan 2010
- Mesaj Privat
CJ04MNJ
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Ascona 1988 E18NV
- Cont inregistrat: 06 Jun 2008
- Mesaj Privat
romeoro
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Kadett 1987 E18NV
- Cont inregistrat: 28 Jun 2007
- Mesaj Privat
maff_cmp
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 1992 C2.0NE
- Cont inregistrat: 14 Jun 2009
- Mesaj Privat
maryusmax a scris:recent am achizitionat pt kadett-ul meu un motor E18NV cu carburator PIERBURG 2-EE si delcou comandate printr-un calculator (pe care scrie "ECOTRONIC PIERBURG" si "BOSCH 0 285 007 016"). Problema e ca au fost taiate firele de la calculator la carburator plus ca imi lipseste modulul ala pentru aprindere.
Am dezmembrat un kadett cu acelasi motor si am o gramada de piese daca iti trebuie ceva contacteaza-ma am si instalatia electrica+calculatorul si 2 carbuaratoare unul simplu fara ecotronic si unul cu ecotronic dar asta e dereglat rau