s_16val a scris:da...deci am fost azi la un service mare dar nu prea a stiut cei de acolo cu ce se mananca sau mai probabil nu au avut chef ...mi a zis ca nu trebuie sa fie ulei acolo in chestia aia de tabla cu gaurica aia (asta stiam si eu) si ca trebui schimbata ...sa plec direct la dezmembrari ca noua costa 12 mil. acum sa vad unde mai merg cu ea ca nici la toti mesterii de 2 bani nu vreau sa merg si daca nu rezolv nimik ma pun eu cu mana mea si desfac ce e e acolo ...poate poate reusesc vreao minune. astept niste sfaturi de la voi sau mai exact ce ar trebui sa curat , pasii exact ca nu prea m am bagat la lucruri de genu pana acum si nu vreau sa o dau in bara ca vorba aia ...12 mil...e ceva... si inca ceva daca mai merg cu ea asa o perioada, ca tre sa ajung urgent la cineva, are ceva sau nu e chiar asa de grav. ms
Cum omule sa coste 12 mil --o valva egr costa pt tipul nostru de masina 500 lei ,1000-1200 lei costa valva EGR electronica.
Curata mai intai admisia ---nu ar tb sa te duca mai mult de 140-150 lei cu tot cu schimbatul garniturilor(daca este cazul) ,curata si valva EGR si apoi vei vedea daca mai necesita a fi schimbata valva.Dupa cum am zis si la mine mai da ,dar nu asa de mult .