- alexandra84
- OP
- 2 mesaje
- din 26 Jun 2010
- Corsa 2010 111 1.2XER 85cp 5 usi
- Bucuresti
alexandra84
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 2010 111 1.2XER 85cp 5 usi
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jun 2010
- Mesaj Privat
De cateva zile umblu dupa sfaturi si oferte RCA si Casco, insa sunt destul de nedumerita. Astfel am fost indrumata in cele din urma sa-mi fac cont pe acest forum pentru a cere opinia celor experimentati cu aceste probleme.
Asadar va rog daca binevoiti sa ma indrumati in materie de asigurari, RCA si casco, precum si alte sfaturi bune pentru o incepatoare. (Permis obtinut in 2005, insa doar vreo 3 saptamani sofate pe dacia 1300 in acesti ani...)
Cea mai atractiva oferta pentru casco, aparenta cel putin, am gasit-o la Astra Asigurari 420 Euro/an fara fransiza. Iar RCA, la aceeasi firma, oferit la pretul de 363 RON/an
Va multumesc anticipat!
- departe
- 792 mesaje
- din 23 Dec 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Galati
departe
- Mesaje scrise: 792
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 23 Dec 2007
- Mesaj Privat
narcri25
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 2010
- Cont inregistrat: 25 Jun 2010
- Mesaj Privat
De cateva zile umblu dupa sfaturi si oferte RCA si Casco, insa sunt destul de nedumerita. Astfel am fost indrumata in cele din urma sa-mi fac cont pe acest forum pentru a cere opinia celor experimentati cu aceste probleme.
Asadar va rog daca binevoiti sa ma indrumati in materie de asigurari, RCA si casco, precum si alte sfaturi bune pentru o incepatoare. (Permis obtinut in 2005, insa doar vreo 3 saptamani sofate pe dacia 1300 in acesti ani...)
Cea mai atractiva oferta pentru casco, aparenta cel putin, am gasit-o la Astra Asigurari 420 Euro/an fara fransiza. Iar RCA, la aceeasi firma, oferit la pretul de 363 RON/an
Va multumesc anticipat!
Si eu am fost intr-osituatie similara acum aprox 2 saptamani. Am cumparat o corsa 111 years care mi-a venit in tara pe 12 iunie. Am ridicat-o pe 15 iunie. Nici eu n-am mai condus pana acum decat de vreo 3 ori cu toate ca am permisul din 2000. Am luat 1 ora de condus cu un instructor pe masina lui si inca vreo 2 ore cu masina mea. Ceea ce te-as sfatui si pe tine. Mie mi-au prins tare bine. Masina merge grozav. Sunt ff multumita de ea. Casco si RCA le-am facut tot la Astra. Referitor la condusul in Buc, asa cum te-a mai sfatuit cineva: casca ochii, respecta regulile de circulatie (reciteste codul rutier), nu face manevre bruste si pune-ti lamaie in geam. Daca iti pastrezi banda, semnalizezi, te asiguri, te incadrezi corect, esti atenta la trecerile de pietoni si la semnele de circulatie , eu zic ca nu vei avea probleme. Eu inca fac febra musculara dupa ce conduc si inca nu-mi ies parcarile asa cum as vrea dar conduc in fiecare zi si imi place din ce in ce mai mult. Este o masina tare frumoasa si usor de condus. S-o stapanesti sanatoasa! Si s-o conduci cu atentie!