- Gyo
- OP
- 611 mesaje
- din 08 Dec 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Bacau
Gyo
- Mesaje scrise: 611
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Dec 2008
- Mesaj Privat
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat
- Gyo
- OP
- 611 mesaje
- din 08 Dec 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Bacau
Gyo
- Mesaje scrise: 611
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 08 Dec 2008
- Mesaj Privat
dorin-b a scris:daca tragi putin de butonul de volum de pe aparat si rotesti spre dreapta s-ar putea sa-si revina. De acel buton poti regla si balansul (stanga/dreapta)
Am procedat dupa cum mi-ai spus .Problema rezolvata ,iti multumesc foarte mult .(am tras si eu de buton ,mi-era frica sa nu rup ceva la el)
Declar T.C
navi
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2000 Y16XE
- Cont inregistrat: 09 Jul 2008
- Mesaj Privat
Salut. Am urmatoarea problema (aparuta dupa decodare) la Delco CDR 500 al meu: nu am sunet in boxe. Aparatul merge ca radio cauta frecvente schimba canalele, cd inca nu am incercat, insa nu am sunet in boxe.
Am fost la un service k sa-mi citeasca erorile care apar legat de CD player, si am urmatoarele mesaje: 41 no find UKV sensor, 55 controller replace.
Daca a mai avut cineva aceste erori si a reusit sa le rezolve il rog sa-mi spuna cum.
Daca nu indrumati-ma spre un site sau o pesoana (sunt din Reghin, jud Mures).
Am fost la un service k sa-mi citeasca erorile care apar legat de CD player, si am urmatoarele mesaje: 41 no find UKV sensor, 55 controller replace.
Daca a mai avut cineva aceste erori si a reusit sa le rezolve il rog sa-mi spuna cum.
Daca nu indrumati-ma spre un site sau o pesoana (sunt din Reghin, jud Mures).
skypanu- Mesaje scrise: 34
- Masina: Vectra 2003 Z22SE
- Cont inregistrat: 04 Feb 2008
- Mesaj Privat
Gyo a scris:
Am procedat dupa cum mi-ai spus .Problema rezolvata ,iti multumesc foarte mult .(am tras si eu de buton ,mi-era frica sa nu rup ceva la el)
Declar T.C
dorin-b a scris:daca tragi putin de butonul de volum de pe aparat si rotesti spre dreapta s-ar putea sa-si revina. De acel buton poti regla si balansul (stanga/dreapta)
Declar T.C
shi eu am aceeashi problema ... o sa incerc varianta asta shi va anuntz
- Bunicu
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008